Šis ārkārtīgi talantīgais tetovēšanas mākslinieks rada neticami reālistiskus portretus

30 gadus vecais Karols Ribanovskis jau ir nokļuvis tetovēšanas pasaules atpazīstamāko cilvēku vidū, aplūkojot viņa darbus uzreiz top skaidrs, kādēļ tas tā ir. Viņa veidotie portretu tetovējumi izskatās tā, it kā uz klienta ādas perfekti tiktu pārnesta fotogrāfija. Jāatzīst, ka daudzos gadījumos tetovējums izskatās pat labāks nekā paraugam atnestais attēls.

Neviens nav pārsteigts uzzinot, ka Karols Ribanovskis studējis Katovices Mākslas akadēmijā, kur apguvis gleznošanu. Pirms četriem gadiem, kad Karols izlika savu darbu fotogrāfijas internetā, daudzi neticēja, ka tie ir tetovējumi un pat metās apsūdzēt izcilo mākslinieku fotošopa izmantošanā.

Pagāja zināms laiks, līdz cilvēki saprata, ka poļu tetovēšanas mākslinieks vienkārši rada izcilus darbus, pēc tam, kad Karola klienti dalījās ar savu pieredzi, ļaudis saprata, ka viņa darbi ir īsti un tā arī izskatās.

Šobrīd Karols strādā tetovēšanas salonā “Ink-Ognito”, Polijas pilsētā Ribnikā, bet laiku pa laikam arī dodas profesionālās jomas izbraukumos uz citām valstīm.

Aplūko talantīgā mākslinieka Karola Ribanovska darbus:

Image result for karol rybakowski

Related image

Image result for luka lajoie

Avots: odditycentral.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru