Šīs divas zodiaka zīmes ir cietsirdīgi un bīstami cilvēki. Mēs iemācīsim, kā rīkoties!

Nekad tiešā veidā nestrīdieties ar Skorpionu, vienmēr esiet saudzīgs un pieklājīgs. Ja redzat, ka sarunas biedra acis teju piepildās ar dusmām, mēģiniet pēc iespējas ātrāk pārtraukt sarunu. Nav ieteicams Skorpionus provocēt uz konfliktu, jo viņi nekad neaizmirst un nepiedod pāri darījumus.

Viegli nokaitināmie un emocionālie Auni nebaidās nevienu aizskart. Enerģiskums, ietiepība, impulsivitāte – šīs visas ir Auna ievērojamākās rakstura iezīmes. Auniem ir nepieciešams attīstīt savu garīgo pasauli, citādi tie pārvēršas par visīstākajiem monstriem. Kad Auniem viss ir vislabākajā kārtībā, tad droši varat kopā baudīt viņa draudzīgo sabiedrību. Bet, tiklīdz kaut kas noiet greizi (ne tā, kā Aunam gribētos), var sākties nopietnas problēmas.

Atcerieties, ka ar Auniem ir ļoti grūti panākt vienošanos, kur nu vēl panākt, ka situācija apmierinātu visus, nevis tikai viņus. Neiesakām iekrist viņu izliktajās lamatās un panākt skandālu. Esiet ļoti mierīgi, jo tādā veidā iespējas atbruņot pat visiekarsušāko cilvēku.

Ticiet man, ir iespējams panākt, ka cilvēks nomierinās. Ja paši  būsiet mierīgi un otrs cilvēks jutīs, ka Jūsu nolūki ir tikai labi, viņš atmaigs. Pat visbīstamākās zodiaka zīmes spēj atplaukt maiga un jauka cilvēka klātbūtnē.

Dalieties arī ar saviem draugiem!

avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru