Šīs ir lietas, kas katru horoskopa zīmi padara teju traku!

Bieži vien nākas saskarties ar sev nevēlamiem cilvēkiem, taču ir tādas īpašības, kuras nevaram ciest mata galā. Kā izrādās, tas, iespējams, ir atkarīgs no tavas horoskopa zīmes.

Lasi vēl: Nemaz nedomā šīm zodiaka zīmēm uzticēties… Viņi ir īsti meļi un izmantotāji!

Auns

Auni necieš cilvēkus, kas visu dara šausmīgi lēni, vai tos, kuri pārāk daudz visu izskaidro. Viņiem nepatīk, ka kavējas vilcieni, lidmašīnas vai automašīnu remonts. Tāpat viņi ienīst arī aprobežotu domāšanu un neatbildēšanu uz īsziņām.

Vērsis

Vēršiem nepatīk pārmaiņas, cilvēki, kas sūdzas Facebook profilā, pārāk brīvas un netīras drēbes, slikta apkalpošana, praktiskie joki, vajadzība runāt publikas priekšā, ēdienreizes izšķērdēšana ar negaršīgu ēdienu, un cilvēki, kas lepojas ar to, ka nelieto dezodorantu.

Dvīņi

Dvīņi necieš aizrādījumus pieklusināt balsi, cilvēkus bez humora izjūtas, salūzušas elektroierīces, kurpes, kurās tik ļoti sāp kājas, ka nevar padejot, un vīnu, kas ir palicis negaršīgs.

Vēzis

Vēžiem visvairāk nepatīk tas, ka viņus kritizē. Viņi necieš arī telpas, kurās ir pārāk karsts, saulesbriļļu nozaudēšanu, cilvēkus, kas bezgaumīgi ģērbjas, kā arī tos, kuriem ir nospļauties par citu jūtām.

Lauva

Lauvas necieš konkurenci. Viņiem nepatīk tie, kas ir uzmanības centrā, izturas vēsi, vienmēr visu zina vai ne par ko neinteresējas. Lauvas necieš, ja viņiem liek piebremzēt vai viņus iemet ūdenī.

Jaunava

Analītiskajām jaunavām nepatīk cilvēki, kas ir haotiski un nezina gramatiku. Viņi necieš emocionālas scēnas publiskās vietās, komiķus, kuri ņirgājas par skatītājiem, kā arī tos, kuri paceļ vienu pirkstu, kad runā pa telefonu.

Svari

Svariem nepatīk jebkas, kas izjauc līdzsvaru viņu dzīvē, piemēram, rupji un agresīvi cilvēki un tie, kuri piemēslo apkārtni un neatbild uz telefona zvaniem. Viņi necieš arī nekārtību automašīnās un neglītus matu griezumus.

Skorpions

Ja ir kas tāds, ko skorpioni ienīst vairāk par visu, tad tie ir meļi, cilvēki, kas izturas pasīvi, atturas no kaut kā un zog pildspalvas. Viņiem nepatīk arī tas, ja kāds mēģina viņus piespiest atklāt noslēpumu vai arī nomelno aiz muguras.

Strēlnieks

Brīvi domājošie strēlnieki neatbalsta pārlieku pieķeršanos. Viņi nekad neceļos kopā ar tiem, kas nemitīgi sūdzas. Strēlniekiem nepatīk, ja viņus apvaino finansiālā bezatbildībā vai pārmet par neierašanos laikā, kā arī liek “atslābt”.

Mežāzis

Konservatīvajiem mežāžiem nepatīk cilvēki, kas aizņemas naudu, it īpaši tad, ja viņi nesteidzas atdot to atpakaļ. Viņi necieš arī tos, kuri neuzskrūvē atpakaļ zobu pastas korķīti, iebilst pret bērnu ņemšanu līdzi uz pasākumiem, kā arī pārāk daudz puņķojas.

Lasi vēl: Pašas skopākās zodiaka zīmes – godpilnajā pirmajā vietā ierindojas…

Ūdensvīrs

Ūdensvīri necieš, ja kāds viņiem saka, ka viņi nezina, ko dara.  Viņiem nepatīk tie, kuri pārāk daudz kavējas pagātnē, ir neuzticīgi un nav ar viņiem vienisprātis. Ūdensvīri necieš ierobežojumus un nokļūšanu trešā riteņa statusā, esot kopā ar kādu pāri.

Zivis

Zivīm nepatīk atgādinājumi par pagātnes notikumiem, cilvēki, kas pagriež muguru un aiziet prom strīda laikā, pārāk skaļi smejas, izturas ļauni vai arī pārāk lēni brauc.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru