Šis izglāba dzīvību – viņš izārstēja vēzi ceturtajā stadijā! Būt VESELAM ir viegli – vajag tikai gribēt!

Denijs Makdonalds, kas dzīvo Īrijā, kādu dienu saņēma ļoti nepatīkamu vēsti no sava ārsta. Vīrietim atklāja vēzi vēlīnā stadijā, un viņam paziņoja, ka dzīvot atlicis labākajā gadījumā vien trīs mēnešus.

Viņš ignorēja ārstu sacīto, atteicās no ķīmijas terapijām un nolēma visu risināt dabīgā ceļā ar dabīgām metodēm.

Ir pagājuši jau četri gadi un Denijs jūtas lieliski – tas viss tikai tādēļ, ka viņš katru dienu dzēra šo dziedniecisko dzērienu.

Būt veselam nav grūti – atliek vien to patiešām vēlēties!

Atšķirībā no daudziem citiem cilvēkiem, Denijs nolēma izpētīt un pārbaudīt arī citas ārstēšanas metodes. Vēlāk viņš paziņoja saviem ārstiem, ka piekops ārstēšanos mājās, izmantojot kviešu asnus un to sulu.

danny-mc-donaldKā vīrietis izārstēja vēzi?

“Es pārtraucu lietot jebkādus medikamentus, un kopš tā brīža, līdz pat šai baltai dieniņai, es tā arī neesmu lietojis nekādas tabletes. Jau pēc mēneša sāpes bija pārgājušas un es zināju, ka lēnām sāku izveseļoties. Man ārstēšanās ar kviešu asniem ļoti noderēja. Es pieņēmu pareizo lēmumu, kad atteicos no ķīmijas terapijas un apstarošanām,” tā mums teica Denijs.

Sākumā vīrietis lietoja 28 ml kviešu asnu sulas dienā. Denijs veiksmīgi uzveica vēzi, pierādot kviešu asnu patiesās reģeneratīvās spējas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru