Šīs kaitinošās lietas sapratīs tikai tie, kuri kaut reizi ir strādājuši veikalā

Lielveikalu darbiniekiem bieži nākas saskarties ar nelaimīgiem klientiem.

Lasi vēl: Kādēļ sievietēm šajā mēnesī (janvārī) ir gaidāmas sāpīgākās un grūtākās mēnešreizes?

Bet, patiesībā, darbinieku un klientu problēmas ir gaužām līdzīgas. Arī darbinieki nesaprot kāpēc priekšniecība pieņem tādus lēmumus, ar kādiem nākas saskarties ikdienā.

Lai nu kā, darbinieki visbiežāk dara, ko var, lai padarītu klientus laimīgus un apmierinātus, tomēr viņi nedrīkst pārkāpt uzstādītos noteikumus.

Nākamreiz, kad redzi klientu nomocītu veikala darbinieku, pasmaidi un atceries šīs lietas, kuras katrs veikala darbinieks gribētu, lai tu zini…

1. Viņi nav laimīgi, ja 2 minūtes pirms veikala slēgšanas jautā pēc palīdzības. Iedomājies šādu situāciju – ir pulksten astoņi svētdienas vakarā. Saule jau sen kā norietējusi, ielas kļuvušas klusas, tomēr dzirdi, ka uz mājām sauc mīļākais seriāls. Tu stāvi aiz letes, gatavs pārskaitīt kasi un laimīgs skaties uz durvju pusi. Pēkšņi dzirdi, ka tavs boss tev liek izdarīt darbu, kuram bija jābūt paveiktam jau pirms 3 stundām.

Atā seriāli, atā mājas… Tieši tādas pašas sajūtas nākas pārdzīvot, ja veikalā, 2 minūtes pirms slēgšanas, ieveļas klients ar kaudzi jautājumiem. Izdari visiem pakalpojumu – ja tev ir neatliekama nepieciešamība iet veikalā pāris minūtes pirms tā slēgšanas, kusties ātri, tā, it kā tev aiz muguras skaļi  tikšķētu pulkstenis. Un neaiztiec neko, ko tev nevajag.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru