Šis sadusmotais vīrietis nāca klajā ar lielisku plānu kā pārmācīt kolēģi, kas katru rītu izmantoja viņa maksas stāvvietu

Jā, mēs visi ceram, ka ellē ir kāda īpaša vieta cilvēkiem, kuri aizņem citu cilvēku privātās parkošanās vietas, bet šis gadījums ir patiesi īpašs. Cerams, ka viņš mācījās no savām kļūdām un turpmāk tā vairs nerīkosies.

Iepriekš jāpiemetina, ka sveša cilvēka automašīnai paredzēto vietu aizņēmušais vīrietis ignorēja visus brīdinājumus par parkošanās vietas atbrīvošanu. Tad nu aizkaitinātajam vīrietim nekas cits neatlika kā sniegt bezkaunīgajam kolēģim īpašu mācību.

Reddit lietotājs “Goalnado” stāsta:

“Es strādāju ne pārāk lielā uzņēmumā, kas atrodas vienā no blīvākajiem Ziemeļlondonas apgabaliem. Aiz mūsu biroja ēkas atrodas neliela autostāvvieta, kurā var novietot tikai 8 automašīnas. Lai rezervētu vietu šajā stāvvietā par to jāmaksā 1200 Lielbritānijas mārciņas, tā nebūt nav problēma, jo mūsu uzņēmējdarbība ir saistīta ar autopārvadājumiem, tādēļ vairākas reizes dodamies ārā no biroja.

Tā ir privāta autostāvvieta, kurā ir tikai 8 vietas un uzņēmums īsti nekontrolē tajā neko, ja vien mēs viņiem to nelūdzam.

Aptuveni pirms septiņām nedēļām šajā autostāvvietā parādījās kāds jauns automobilis. Pats sliktākais bija tas, ka mašīna katru rītu tika novietota manā parkošanās vietā!

Es novietoju savu mašīnu aiz šī pamuļķa tā, lai traucētu viņam izbraukt no stāvvietas, tomēr tas nekādus augļus nenesa, jo viņš vienmēr darbā bija ilgāk par mani. Es atstāju uz svešā auto vairākas zīmītes, lūdzot man piezvanīt un turpmāk neizmantot šo vietu. Par spīti visiem maniem centieniem, es katru reizi atradu sevis atstātās lapiņas saburzītas un nomestas uz zemes.

10 dienu laikā es zaudēju pacietību un nolēmu rīkoties, lai atmaksātu šim pamuļķim. Sākumā es vēlējos sazināties ar stāvvietas īpašniekiem, lai tie izsauc policiju un uzliek automašīnas nelegālajam novietotājam sodu, tomēr tad es sapratu, ka tas varētu būt nepietiekoši labs pārmācīšanas veids.

Tad man ienāca prātā, ka nākamnedēļ mans kolēģis dodas paternitātes atvaļinājumā uz divām nedēļām, kā arī mans brālis dodas uz Kanādu. Tas nozīmē, ka manā rīcībā nākamajā nedēļā būs veselas divas automašīnas un viena brīva parkošanās vieta.

Lai uzzinātu, kā izdevās pārmācīt nelegālo stāvvietas izmantotāju, spied “Tālāk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru