Šīs sievietes atklāj šokējošus iemeslus, kādēļ viņas ienīda savas kāzas – der zināt katrai topošajai līgavai!

Kāzas jau tā ir gana satraucošs pasākums, tādēļ nevajadzētu līgavai uzkraut vēl papildus raizes. Jāzina, ka pat mazākais sīkums var sabojāt visu patīkamo. Tad, nu, palūkosimies, kas izraisījis liekas galvassāpes citām līgavām, ļoti iespējams, ka no šiem pieredzēs stāstiem var daudz mācīties ikviena sieviete!

1. Līgavai pašai jāpieliek roka plānošanā vai jāizvēlas kāda patiesi uzticama persona, kas to darīs viņas vietā

Es nesen izgāju pie vīra un es patiesi ienīdu savas kāzas. Mūsu pirmā kopīgā deja tika aprauta un es tur neko nevarēju darīt. Vēl man nepatika izvēlētā kāzu svinību vieta. Es visu mūžu plānoju savas sapņu kāzas, bet man no tā neizdevās īstenot ne kripatiņu.

2. Kāzās nav vajadzīga ģimenes locekļu rīkota drāma

Mūsu kāzas bija briesmīgas. Viņa vecāki nepieņēma to, ka mēs precamies un ieradās piedzērušies. Šīs bija sliktākās kāzas, kādās esmu bijusi – šķiet, ka ikviens parādīja šajā pasākumā sevi no tās sliktākās puses. Mēs ar vīru vēlamies atkārtot ceremoniju tikai divatā un atjaunot viens otram dotos zvērestus.

3. Tu noteikti negribi piedzīvot kaut ko tādu, tādēļ ieteicams stingri izvēlēties kāzu viesus

Manas kāzas bija katastrofa! Viena no līgavas māsām izplatīja nepatīkamas baumas, es visu dienu pavadīju cenšoties noslēpt to, cik ļoti biju sāpināta. Tas man liedza patiesi baudīt šo svinīgo pasākumu. Es joprojām nespēju atcerēties šo dienu neraudot.

4. Vīramātei nevajadzētu izturēties necienīgi

Mana vīramāte ir patiesi neganta vecene. Viņa mūsu kāzās sarīkoja skandālu tādēļ, ka mēs izveidojām piemiņas galdiņu manai nesen mirušajai mātei, bet viņi nesniedzām tādu pašu, īpašu uzmanību. Jau atkal viņa uzskata, ka ir pati galvenā.

5. Kāzas noteikti nav labākais brīdis, lai sniegtu dzīves mācības

Es ienīdu savas kāzas… Tēvs mani vedot pie altāra atgādināja par ikkatru kļūdu, ko savā dzīvē esmu pieļāvusi.

6. Kāzās galvenajajiem cilvekiem jābūt vienīgi līgavai un līgavainim

Mana māsa uzvedās kā jukusi un manās kāzās sarīkoja drausmīgu scēnu. Es tā ari neesmu piedevusi viņai par manu kāzu sabojāšanu. Es nespēju just pret viņu žēlsirdību pat tad, kad viņa piedzīvoja spontāno abortu.

7. Ak vai…

Es nožēloju, ka neapprecējos slepenībā. Kāzas rīkot es piekritu tikai tādēļ, ka mans vīrs tās vēlējās. Es nekad neesmu vēlējusies lielas kāzas, tā bija šaušalīga izšķērdība.

8. Tas gan ir nelāgi

Es nespēju izbaudīt savas kāzas, jo tobrīd cietu no depresijas.

9. Tas noteikti jāņem vērā

Kāzu kleitas ir ārkārīgi neērtas. Es vēlētos, kaut kāds man to būtu pateicis iepriekš, jo es šī neērtā apģērba dēļ nespēju pilnībā izbaudīt savu kāzu dienu.

10. Šādi noteikti nevajadzētu rīkoties

Mana māsa izdomāja manās kāzās paziņot visiem, ka viņa ir stāvoklī. Viņa nozaga visu uzmanību sev un tas man neļāva pilnībā izbaudīt manu pasākumu.

Avots: vt.co

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru