Šīs zodiaka zīmes sievietes vislabāk nodarbojas ar minetu

Mēs atklāsim to par ko jūs kautrējaties skaļi runāt!

Lasi vēl: Šodien diena un nakts ir vienādā garumā. Lūk, kādēļ astrologiem ļoti patīk šī saulgriežu diena!

Ar ”minetu” apzīmē orālo seksu, kad sieviete ar lūpām un mēli, kairina vīrieša ”draudziņu”. Par šo tēmu reti cilvēki runā skaļi. Vairākums sieviešu noklusē, ka viņas ar to nodarbojas un viņām tas tiešām patīk. Mēs Jums atklāsim, kuras ir tās zodiaka zīmju sievietes, kurām šī joma tiešām padodas.

Auns

Šīm sievietēm patīk izmēģināt ko jaunu. Viņas nav tās, kuras kautrēsies par to runāt skaļi. Viņas nemaz nekautrējas, ka ar to nodarbojas, bet gan lepojas. Tu esi īsta drosminiece! Taču atceries, ka varbūt tomēr labāk ir šo atstāt kā pārsteigumu.

Dvīnis

Kurš gan padomātu, ka tev tas patīk? Neviens! No malas tiešām to būtu grūti pateikt, jo tu esi klusa, nosvērta, taču aiz tā visa slēpjas īsta tīģeriene, kas gatava vīrieti kaislīgi saplosīt ar saviem skūpstiem.

Svari

Viņas šajā jomā ir īstas profesionāles! Viņām pat nevajag nekādus garus ievadus, jo viņas ir gatavas ķerties klāt orālajam seksam tulīt pat! Viņas noklusē šo, taču klusībā zina, ka ir labākas par citām sievietēm, kuras ar šo nemaz nenodarbojas.

Lasi vēl: Gribu seksu pludmalē! Galvenie noteikumi, kurus ir jāņem obligāti vērā mīlējoties pludmalē…

Vēzis

Nevarētu teikt, ka viņām patīk to darīt, taču viņas vēlas izdabāt vīrietim visos veidos, arī šādos. Viņa ir gatava paciest visu, lai tikai sadzirdētu uzslavas par padarīto darbu. Viņa mēdz aizrauties un neapstāties.

 

Dāmas esam jūs atklājuši!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru