Šķirta Latvijas bagātākā vīrieša un apburošās Santas laulība; Laulības šķiršanas iemesls nav tas, ko daudzi domā

Tikpat pārsteidzoši, kā Latvija uzzināja par pēkšņo laulību 2016. gada rudenī starp vienu no Latvijas bagātākajiem cilvēkiem, AS “ABLV Bank” līdzīpašnieku Oļegs Fiļs un  žurnāla “Cosmopolitan” bijušo redaktori, vīnzini Santu Kristiānu Zāmueli, tagad tikpatr pārsteidzoša ir laulības šķiršana.
Tiesa, tenku mēles jau ilgāku laiku runāja, ka kautkas slavenā pāra attiecībās līdz galam nav kārtībā, jo pēdējā laikā abi bija manīti pavādām daudz laika sabiedrībā atsevišķi.  Kamēr Latvija uzmanīgi sekoja līdzi, kā attīstās notikumi AB.LV bankas krīzes lietā, Santas  apceļoja pasauli un apguva zinības par vīnu un šampanieti.

Izdevums “Privātā Dzīve” šonedēļ vēsta, ka 5. aprīlī “Lursoft” datu bāzē parādījusies informācija, ka starp Oļegu Fiļu un Santu Zāmueli izbeigts 2016. gada oktobrī noslēgtais laulāto mantisko attiecību līgums, kas faktiski nozīmē, ka beigusies arī abu laulība. Daudzi uzreiz padomās, ka gan jau pie laulības škiršanas vainīgi nesenie notikumi ap AB.LV banku. Tomēr tas neesot pie vainas.

Lasi arī: Nespējot vairs paciest bedrainos ceļus, cilvēki Līgatnē jūdz dzelzs rumaku un līdzina tos paši

“Jā, esam šķirti, taču šķiršanās nav saistīta ar nesenajiem “ABLV” notikumiem,” šķiršanās faktu izdevumam apstiprinājusi Zāmuele.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko par šķiršanās iemesliem saka draugi

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru