Skulme un Kivičš beidzot pazūd no Latvijas uz visiem laikiem! Cilvēki neslēpj atvieglojumu

Andris Kivičš un Liene Skulme jau sen runāja par savas dzimtenes pamešanu, taču šoreiz tas noticis pa īstam, pāris uzņēmis selfiju Rīgas lidostā, pavēstot, ka pamet Latviju uz vismaz 3 mēnešiem. Savu galamērķi gan abi mīlnieki neatklāj, taču dod mājienus, ka tas ir, kaut kur, kur ir silti, un palmas.

Pirms aizbraukšanas gan abi pārliecinājās, lai par viņiem runā arī pēc viņu aizbraukšanas, medijiem nosūtot abu jauno singlu ‘’Vanna’’, kas tapusi, un kurā tiek dziedāts par abu populārāko dzīvo video sociālajā vietnē Facebook, kurā abi bija vannā un ik pa brīdim Andris bijis redzams pavisam kails.

Lasi vēl : Raimonds Vējonis nācis klajā ar nozīmīgu paziņojumu!

“Šī ir pirmā dziesma 15 gadu laikā, kuru klausītāji man pieprasīja, vēl, pirms dziesma tika radīta. Šī dziesma stāsta par slaveno Andra Kiviča un Lienes Skulmes 10. februāra dažādām tēmām veltīto 2 stundu garo feisbuka tiešraidi no Tukuma viesnīcas luksusa numura vannas, kuras laikā es nejauši, uz vairāk nekā piecām sekundēm, biju redzams pilnīgi kails, izraisot sabiedrības sašutumu un vairāk nekā 13 000 komentāru divu dienu laikā.

Tika arī uzstādīts Latvijas rekords, piesaistot 5000 online skatītājus feisbuka tiešraides laikā. Personīgi es aicinu rūpīgi izsvērt, vai klausīties šo dziesmu, jo dziesma izraisa reālu atkarību, vakarā būs grūti aizmigt.” Tā par abu veikumu izsakās Andris.

Dziesmas autors ir pats Andris Kivičš, bet dziesmu izpilda viņš kopā ar savu līgavu Lieni Skulmi. Dziesmas ieraksts tapis pie Reiņa Briģa, viņa studijā.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru