Skumji, bet nākušas klajā ziņas, ka izjukušas arī bijušās TV dīvas Baibas Zvaigznītes, nu jau otrā laulība!

Pēc veselu 10 gadu ilgas kopdzīves šķīrusies, nu jau bijusī TV raidījuma vadītaja Baiba Zvaigznīte un uzņēmējs Matīss Siliņš, tā ziņo žurnāls “Kas Jauns”

Zināms, ka Baiba vairākus gadus kopā ar vīru dzīvoja gandrīz pie pašas igauņu robežas. Tas bijis nedaudz aiz Zvārtavas meža vidū, taču blakus gaujas malā. Diemžēl tagad klajā nākušas ziņas, ka Matīss un Baiba pēc 10 gadu ilgas laulības ir šķīrušies.

Desmitā gadu kāzu jublieja pērn vasarā bijusi pēdējā, jo pāris vienkārši ir izšķīries. Nu Baiba ir pārcēlusies dzīvot pie savas meitas Katrīnas, kura dzīvo netālu no Rīgas, Baldonē.

Matīss pašlaik meklējot cilvēkus, kas kādu laiku dzīvos viņa īpašumā un rūpēsies par suņiem, jo viņam pašam ir daudz darāmā Rīgā.

Baiba izteikusies, ka ar Matīsu joprojām ir labas attiecības un viņi ir draugi un nebūu redzams, ka Baibas sejā būtu redzamas lielas skumjas, viņa ļoti priecājas par to, ka vairāk kā mēnesi ir kļuvusi par vecmāmiņu savas pirmajam mazdēlam. Baiba par to ir ļoti lielā sajūsmā.

Beigās vien Baiba izteikusies, ka desmitā kāzu jubileja nemaz netika svinēta, jo viņai kopā ar Matīsu tas laiks bija ļoti piesātināts un tādēļ sanāca, kā sanāca.

Lasi vēl : Māte tikai 41. grūtniecības nedēļā pirmo reizi aizgāja pie ginekologa! Pēc ultrasonografijas ārsts atklāja, ko biedējošu

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru