Slepenā metode auto priekšējā stikla iekšpuses attīrīšanai

Par maz ar to, ka jūsu mašīnas priekšējā stikla iekšpusē ir grūta vieta, lai to notīrītu leņķī, bet vēl arī vienmēr šķiet, ka neiznāk pietiekami labi, neskatoties uz dažādajiem tīrīšanas līdzekļiem un risinājumiem, kurus jūs variet izmēģināt!

Traipi, joslas un pirkstu nospiedumi redzami un viss, bet ne vairāk! Ir efektīva metode, lai novāktu netīrumus, un tas ir vienkāršāk, nekā jūs domājiet!

Jums vajadzēs: mikrofibras dvieļi (vai papīra dvieļi), medicīniskais spirts un jūsu standarta stikla tīrīšanas līdzeklis. Pēc tam, kad jums ir šie elementi un jūs gatavi darbam, pienācis laiks uzzināt, kā profesionāli attīrīt automašīnas stiklus!

Pirmais, ko jums vajag izdarīt, tas ir „sākotnēji notīrīt” vējstiklu ar mikrošķiedras audumu – to izdarīt ar apļveida kustībām, tālāk pāriet pie kustības augšup-lejup, lai aizvāktu visus netīrumus prom. Tālāk jūs virzīsieties uz otro un trešo pakāpi! Process nav sarežģīts, bet tas aizņems nedaudz laika! Saņemt visu informāciju var paskatoties zemāk pievienotajā video!

avots: bigl1fe.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru