Šo diemžēl no mums slēpj veļas pulveru ražotāji. Pievieno šo sastāvdaļu katru reizi, kad mazgā veļu!

Nav nekas sliktāks kā briesmīgs traips uz tava jaunā krekla, kurš neizskatās, ka ir izmazgājams. Krekla mazgāšana nepalīdz – nepalīdz pat īpaši mazgājamie līdzekļi. Ko darīt?

Ir viena ļoti efektīva un viegla metode, kas palīdzēs Tev atbrīvoties no šiem traipiem! Noslēpums slēpjas parastajā etiķī.

Baltais etiķis ir šķidrums, kas mums visiem ir mājās. Tas ir daudzpusējs līdzeklis, kuru var izmantot gan tīrīšanai, gan ēst gatavošanai. Baltais etiķis ir lielisks risinājums, lai Tevi atbrīvotu no nepatīkamajiem traipiem uz drēbēm.

Lai to izdarītu – ir jāsamērcē notraipītas drēbes silta ūdens un pusglāzes etiķa maisījumā, un jāatstāj tās iemērktas visu nakti. No rīta tās ir nepieciešams vienkārši izmazgāt veļasmašīnā.

Etiķis ne tikai iztīrīs traipus, bet arī mīkstinās drēbes. Daudzi cilvēki etiķi uzskata par labāko līdzekli, kā cīnīties ar sviedru traipiem. Šis līdzeklis iedarbojas kā spēcīgs šķīdinātājs, kas izšķīdinās jebkuru traipu.

Lasi vēl: Pankūku pīrāgs no sēnēm un vistas manā ģimenē ir īpaši iecienīts! Es viņu vēl gatavoju ar ogām, sieru, dārzeņiem – katru reizi savādāk!

Jūs variet arī nevis vienkārši iemērkt drēbes ūdens un etiķa maisījumā, bet vienkārši pievienot veļasmašīnai etiķi, tam paredzētajā vietā, un jūsu drēbes būs mīkstākas nekā jebkad agrāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru