Šo nekādā gadījumā nerakstiet nekad sociālajos tīklos, ja nevēlaties nepatikšanas!

Informāciju par mīlestību

Par bijušo, esošo un to kas var būt. Nav pareizi ievietot fotogrāfijas ar mīļoto cilvēku un aprakstu ar piedzīvojumiem vai privātām lietām. Šāda informācija mūsdienās ir ļoti aktuāla. Dažreiz šāda iemesla dēļ romāni mēdz beigties pat nesākušies.

Ja tavā dzīvē ienāks jauns cilvēks un bijušā partnera fotogrāfijas atradīsies tavā vietnē, tad padomā kā jutīsies tava esošā mīlestība par šādu pavērsienu? Bieži šādos gadījumos izceļās strīdi un konflikti, kas var beigties ar šķiršanos.

Privātā dzīve ir jāpatur pie sevis. Nav pareizi visiem interneta lietotājiem klāstīt savu privāto dzīvi un pat intīmo dzīvi.

Kontaktinformācija

Jūsu tālrunis un adrese bieži tiek norādīta internetā, tādējādi ir liela iespēja, ka jūs varat sastapties ar zagļiem vai izvarotājiem. Mūsdienās šādiem cilvēkiem šādā veidā ir ļoti labi uzzināt visu par cilvēku pat tik sīkas detaļas.

Informācija par jūsu bērniem un tuviniekiem

Vecāki, iegaumējiet! Fotogrāfijas ar jūsu bērniem – tas ir ne tikai mīlestības izrādīšana, bet jūs šādā veidā varat piesaistīt pedofīlus. Esiet uzmanīgi! Šāda shēma pedofīliem ir jau sen, jo interneta vidē tiek publicēti, gan bērnu vārdu, uzvārdi un fotogrāfijas.

Tava dienas kārtība

Bieži redzam, ka cilvēks visu stāsta – kad ieradas darbā, kad dodas uz veikalu, kad dodas uz mājām un tas ir ideāls laiks zagļiem ielauzties jūsu miteklī, jo noteikti arī adrese jums būs norādīta vietnē. Viņiem tikai atliek sagaidīt piemērotu laiku un gatavs – var doties zagt!

Esiet uzmanīgi un nelieciet šādu informāciju dažādās vietnēs, jo iespējams kādreiz dēļ šī var gadīties nepatikšanas. Sargiet sevi!

 

Avots: mirkasoty.life.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru