Šo sieviešu vārdu nēsātājas tuvāko gadu laikā sagaida grūts periods – nedodiet bērniem šādus vārdus!

Ne velti tev omītes ir teikušas, ka pirms bērnam dod vārdu ir jāpārliecinās par tā nozīmi un vēsturi. Diemžēl tiek uzskatīts, ka šie meiteņu vārdi ir neveiksmes nesēji, gan sev, gan ģimenei. 

Lasi vēl: Šī recepte apgriezīs kājām gaisā jūsu dzīvi! Es tos gatavošu jau rītvakar!

Mūsu senči ļoti rūpīgi izvēlējās vārdu, pievēršot uzmanību nedēļas dienai un dzimšanas laikam. Vārda izvēlei bija ļoti nozīme bērna dzīvē.

Dziednieki uzskata, ka katram cilvēka vārdam piemīt konkrēts raksturs un tā īpašības. Reizēm citi ir laimīgāki, bet citi ne tik laimīgi, kādēļ gan tā? Šeit lielu lomu spēlē cilvēka vārds.

Esam noskaidrojuši, ka šie sieviešu vārdi tika vēsturē uzskatīti par neveiksmes nesējiem. Dziednieki uzskata, ka šīm vārda nēsātājām ir rūpīgi jāstrādā pie sava rakstura, ja viņām tas būs pa spēkam, tad neveiksmu jūra beigsies.

Anna

Vārda nozīme: Neuzvarama

Anna ir ar ļoti spēcīgu raksturu, taču dzīvē šī rakstura iezīme bieži atspēlēsies pret viņu pašu. Viņai ļoti patīk vīriešu uzmanība, taču šī iemesla dēļ viņa var neapprecēties vispār. Viņai ļoti rūp sava ģimene. Viņas stiprais raksturs diemžēl ir neveiksmju cēlonis. Ne vienmēr visu var atrisināt ar konflikta palīdzību. Padomā par to!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru