Šodien – pirmā dienā pēc saules aptumsuma. Lūk, kā tas ietekmēja katru no mums!

Vakardienas saules aptumsums ietekmēja visus cilvēkus pasaulē, arī mūs. Tik retas dabas parādības nepieredz visi…

 Saules aptumsums atvēra jaunu dzīves ciklu. Tas ir kā jauna sākums un mums tas ir jāņem vērā. Aptumsums mums dod iespēju sākt visu no jauna un neņemt pagātni vērā. Šis laiks mums ļaus savus nepiepildītos sapņus piepildīt.
Nekādā gadījumā nevajadzētu atmest iesāktus projektus, tev tie ir jānoved līdz galam. Ļaujieties laika plūsmai. Vislabāk svarīgus darījumus pēc saules aptumsuma atlikt vismaz uz nedēļu, kad tā ietekme būs mazinājusies.
Dažus šis saules aptumsums ietekmēja tik ļoti, ka tie varēja pat sākt redzēt halucinācijas un savus mirušos tuviniekus. Ja tā atgadījās ar jums, tad neraizējies, jo pēc nedēļas ietekme uz cilvēkiem samazināsies.
Zinātnieki joprojām uzskata, ka šis laiks ir spējīgs kardināli mainīt cilvēka likteni un nākotni.
Cilvēkos var rasties nemiera sajūta, viņi var sākt kļūt agresīvi noskaņoti. No tā nav pasargāts neviens. Pat arī ja tu domā, ka šis tevi nemaz neietekmēja, tad tu maldies! Tu vienkārši neesi piefiksējis sevī rakstura izmaiņas.
Atceries, ka šis ir arī laiks, kad karstākās vēlēšanās var piepildīties, jo Visums tevi uzklausa. Ja jūti, ka kļūsti agresīvāks, tad apsēdies, nomierinies, dziļi ieelpo un domā labas domas.
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru