Šodiena, 27.aprīlis ir īpaši maģiska diena, kad Visums piepildīs visas tavas vēlmes. Nepalaid to garām!

Paskaidrošu, kāpēc. Pirmkārt, 2 + 7 = 9. Deviņi numeroloģijā ir maģisks skaitlis, garīgās intuīcijas skaits. Skaitlis 9 nepakļaujas telpas un laika likumiem un “dzīvo” saskaņā ar saviem noteikumiem.

Tas ir arī panākumu un bagātības skaitlis. Savukārt 2 ir pretstatu līdzsvara simbols, piemēram, saule un mēness, iņ un jaņ, melns un balts. Bet7 ir maģiskākais no visiem cipariem kā noslēpumainībasun ezotērisko zināšanu simbols.

Tāpēc 2020. gada 27. aprīlis ir vislabvēlīgākā gada diena, lai rakstītu vēstulirakstīšanai Visumam. Kā noformēt šo vēstījumu augstākiem spēkiem? Ļoti vienkārši!

Pārvērt šo darbību rituālā. Uz galda novieto skaistu sveci vai aromāta lampu ar rožu vai lavandas ēterisko eļļu, noskaņojies uz pozitīvas nots, relaksējies un ļauj sev pasapņot. Iedomājies sevi patīkamā vietā – pie jūras vai jaukā saulainā pļaviņā.

Lasi vēl: Zinājāt, ka slotu nedrīkst turēt labierīcībās un šajā vēl 4 vietās, lai jūs nevajātu nepatikšanas

Tagad uz papīra uzraksti savas vēlmes un sapņus. Tikai jāraksta tagadnes formā, it kā vēlmes un sapņi jau būtu piepildījušies. Pēc tam vairākas reizes saloki papīra lapu, sadedzini un pelnus izkaisi vējā. Tava vēsts Visumam ir nosūtīta!

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru