Šoferis tiek sodīts dēļ jaunās sistēmas: “Pakasīju ausi – atnāca sods par telefonu izmantošanu pie stūres – Sods 50 Eiro”

Pirms kāda neigla laika parādījās irnformācija par ziņām, kur kāds vīrietis sūdzējās par savu nepatīkamo situāciju. Daudzi jau noteikti zina sistēmu, kur Pol***ja ķer autovadīājus, kuri lieto telefonu pie stūres. Īsumā – pie Pol***jas mašīnas durvīm ir kameras, kuras piefiksē tos, kuri brauc garām, vai kuriem brauc garām Pol***ja.

Cietušais vīrietis, kurš vēlējās palikt anonīms atklāja par savu piedzīvoto gadījumu, kurš notika salīdzinoši nesen, tomēr tas viss nesot bijis normāli. Vīrietis atklājis : “Pats biju ceļā no Liepājas uz Rīgu, diena bija iesākusies ļoti agri, tāpēc biju arī miegains. Tomēr par spīti visam, priekšā bija gara diena, tomēr cerēju, ka tā būs izdevusies, taču dienas beigas tika sabojātas!”

Atbraucot mājās mana sieva prasīja man – kāpēc es esmu lietojis telefonu braucot pie mašīnas stūres, par ko es biju nedaudz samulsis. Tad viņa parādīja, ka par to būs jāmaksā 50 Eiro sods! Par ko?!

Vīrietis bija pilnīgā neizpratnē par to, jo tajā dienā telefonu bija lietojis tikai dažos brīžots un brauciena laikā atradās vīrieša bikšu kabatās. Viss, ko vīrietis atceras, ka pāris reizes bija kasījis ausi, jo nezin kāpēc tā vairākas reizes niezeja. Foto bija pat redzams un vīrietim pieejams, taču telefons tur nebija redzams.

Vīrietis prasa, ko viņa darīt un kā rīkoties? Vai tagad sanāk, ka par auss kasīšanu un vēl nožāvāšanos kopā no cilvēkiem iekasēs 50 Eiro sodu? Redz, kā valsts rūpējoties par cilvēku drošību pie stūres, rakstīt iesniegumu ar sūdzību arī neesot jēgas – atbilde noteikti būtu tikai pēc vairākām nedēļām…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru