Starp šiem 3 zodiaka zīmju pāriem ir vai nu neciešams naids vai ļoti stipra mīlestība

SKORPIONS + VĒRSIS

Šīs Zodiaka zīmes ir ir pretējās, bet, kā mēdz teikt – pretpoli pievelkas! Šī savienība var izvērsties par ļoti kaislīgu vai arī beigties ar naidu uz ļoti ilgu laiku – viss atkarīgs no tā, kā sadzīvosiet!

Šie cilvēki tiecas pēc ērtībām un greznības, tāpēc darīs visu, lai to sasniegtu. Visai ticams, ka šajā savienībā, viņi strādās daudz, lai nopelnītu tik daudz, lai pietiktu savu vēlmju apmierināšanai. Jāatzīst, ka problēmas varētu sākt rasties tad, kad abi sāks mazāk laika veltīt attiecībām, un vairāk pievērsties darbam.

Kā Skorpions, tā arī Vērsis ir neatlaidīgi, nepiekāpīgi un… jā… arī stūrgalvīgi. Kādam no viņiem ik pa reizei būs jāpiekāpjas, lai šīs attiecības izdotos.

Taču, šie cilvēki diezgan bieži sevi pieķers pie domas, ka ir ļoti līdzīgi. Nereti līdzīgi viedokļi un uzskati viņus satuvinās. Tāpat arī sekss starp šiem diviem ir teju neaizmirstams!

Lasi vēl: Par šīm lietām strīdās tikai nelaimīgi pāri – novērtē savas attiecības!

JAUNAVA + ŪDENSVĪRS

Jaunava simbolizē visu, no kā Ūdensvīrs cenšas izvairīties – praktisku dabu, uztraukšanos par veselību un sīkumiem, kārtību, piezemētību. Iedomājieties, kāds Jaunavai var šķist Ūdensvīrs – bezatbildīgs, haotisks un nereālistisks. Lai tiktu pāri dažādiem šķēršļiem un risinātu problēmas, būs nepieciešama racionāla pieeja un komunikācija. Lielākajā daļā gadījumu, viņiem nav pietiekami daudz jūtu ķīmijas, lai pat uzsāktu attiecības, taču nav izslēgts variants par kādu kaislīgu dēku.

Tomēr šie cilvēki ir ļoti inteliģenti, un varētu apspriest ļoti dažādas lietas. Abi uzskata, ka melošana un krāpšana ir muļķīgas  nodarbes, tāpēc ar to parasti neaizraujas. Šīs attiecības pat varētu balstīties uz savstarpējas uzticēšanās un paļaušanās vienam uz otru.

Diemžēl, seksuālā saderība Jaunava un Ūdensvīra savienībai nav no tām labākajām.

Lasi vēl: Šīs ir pašas atriebīgākās zodiaka zīmes, kuras labprāt tev ādu pār acīm pārvilktu…

DVĪŅI + MEŽĀZIS

Šis pāris reti kad ir veiksmīgs, taču, viņi ļoti labi var sadzīvot, ja viens otram dod pietiekami daudz laika.

Piemēram, Mežāzis ir karjerists, iespējams, ka lielu daļu sava brīvā laika viņš veltīs darbam un pašattīstībai, kas brīvību mīlošajiem Dvīņiem ļaus atpūsties no attiecībām un darīt to, kas viņam ir mīļš.

Dvīņus piesaista Mežāža praktiskā daba, viņu vēlme darboties, lai sasniegtu savus mērķus, kas ar laiku viņu var sākt nogurdināt, par cik Dvīņi savā ziņā ir pretstats Mežāzim.

Ātri vien Dvīņi var sajusties ierobežoti, bet Mežāzis necietīs Dvīņa vieglprātību un bezrūpību. Dvīņi vēlēsies, lai attiecībās viss ir viegli, bez dažādiem noslēpumiem un nesaprotamām jūtu izpausmēm, kas Mežāzim ir tik raksturīgas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru