Stingri noteikumi: no pulkstens 1 naktī – 3 naktī obligāti ir jāguļ.

Jo ne velti nospiedošais vairākums dzīvo radību ir nomodā pa dienu, bet naktī guļ, no rīta vēlas vienu, dienas laikā vēlmes ir citas, bet vakarā vēl citas. 

Lasi vēl: Esi sailgojusies pēc vīriešu uzmanības? Šis tev palīdzēs atgūt stiprā dzimuma uzmanību

Tas ir saistīts ar planētu ietekmi. Saule aktivizē procesus organismā un dod spēku darboties, mēness sniedz atslābināšanos un iespēju atpūsties. Saules ietekme nesniedz organismam iespēju pilnvērtīgi atpūsties, bet mēness ietekme nesniedz iespēju pilnvērtīgi darboties, nenodarot ļaunumu cilvēka psihei.

Un tā, kādas gan sekas ir dienas režīma traucējumiem:

Prāts un saprāts atpūšas no pulksten 9 līdz 11 vakarā. Tāpēc, ja jūs neesat aizgājuši gulēt vai neesat aizmiguši pulksten 10 vakarā, tad Jūsu saprāts un prāts cietīs – prāta spēja un spriestpēja pakāpeniski kritīsies.

Prāta spēju un saprātīguma samazināšanās nenotiek uzreiz, bet gan plūstoši un bieži vien nemanāmi, negatīvas sekas var krāties gadiem ilgi. Kad mazinās prāta spējas, cilvēks nevar saprast, ko ir labi darīt, un ko – slikti.

Viņam ir grūti tikt skaidrībā, kā rīkoties vienās vai citās dzīves situācijās, cilvēks pieļauj kļūdas, kuras nožēlo. Kļūst grūti atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem. Prāta spēka samazināšanās gadījumā sākas nemiers un atmiņas pasliktināšanās, psihiska nestabilitāte.

Pirmās prāta un saprāta atpūtas neesamības pazīmes ir uzmanības koncentrēšanās samazināšanās vai pārlieku liels prāta saspringums, kaitīgo ieradumu pastiprināšanās, gribasspēka mazināšanās un aizraušanās ar dzīvnieciskām vajadzībām – ēdienu, miegu un konfliktiem.

Tālākās sekas – hronisks psihisks nogurums un spriedze, sirds un As**svadu regulācija un nosliece uz augstu As**sspiedienu.  Sejas bālums, noguris izskats, psihiska aizturētība, galvassāpes – tās visas ir dienas režīma traucējumu pazīmes, cilvēks nedod prātam un saprātam atpūsties tam paredzētajā dabīgajā laikā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru