Suns, kurš par apģērbu reklamēšanu pelna vairāk par vīriešiem-modeļiem! Jā, tu izlasīji pareizi!

Shiba Inu šķirnes suns, kas sociālajos tīklos labi zināms ar zīmolu “Menswear dog” pelna daudz vairāk naudas kā daudzi vīrieši-modeļi.

Piecus gadus vecais Bodi, kad dzīvo Ņujorkā katru mēnesi par apģērbu reklamēšanu saņem vismaz 15 000 ASV dolāru lielu honorāru. Bodi dzīvo kopā ar saviem saimniekiem, 27 gadus veco Jenu Kimu un 29 gadus veco Deividu Fungu.

Gaumīgais suns, kuram piemīt dabas dots talants reklamēt dizaineru apģērbu kļuvis visai populārs sociālajos tīklos, vietnē Instagram viņš ieguvis vairāk kā 353 tūkstošus sekotāju. Bodi jau sadarbojas ar tādiem zīmoliem kā Coach, Victorinox Swiss Army, Ted Baker, American Apparel, Brooks Brothers, Salvatore Ferragamo, ASOS, Hudson Shoes, Revlon, Todd Snyder, The Tie Bar, Polyvore un Purina.

Jena Kima gan skaidro, ka viņi neuzskata šo nodarbošanos par biznesu, tas ir vienkārši aizraujošs projekts, kurā viņi iesaistās.

Top dog: Five-year-old Bodhi, an impeccably dressed Shiba Inu pictured with owner David Fung, makes $15,000 a month from modeling

 Model behavior: Bodhi also dresses up in a plaid blazer, button-down and tie, accessorized with sunglasses

Lai turpinātu lasīt rakstu, spied “Tālak”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru