T/c “Domina shopping” atzītts par Baltijas labāko tirdzniecības centru

Tirdzniecības centrs Domina Shopping, kas ir viens no lielākajiem Latvijā, aizvadītajā nedēļā nekustamo īpašumu konferences ”Baltic Real Estate investment forum” ietvaros, Lietuvā, atzīts par ”Labāko iepirkšanās centru” Baltijā, saņemot ”Baltic Real Estate Awards” balvu.

”Šīs balvas saņemšana mums ir ārkārtīgi nozīmīga, jo pārvērtības, kādas Domina piedzīvoja aizvadītajā gadā pēc vairāk nekā 12 000 m2 telpu rekonstrukcijas un desmitiem jaunu veikalu atvēršanas, tagad ir novērtējuši ne tikai mūsu apmeklētāji, bet arī nozares eksperti. Tas ir pagodinājums un liela atbildība vienlaikus, tāpēc turpināsim mūsu tirdzniecības centru veidot vēl ērtāku un daudzpusīgāku”, atzīst Dina Bunce, t/c Domina Shopping direktore.

Kategorija ”Labākais iepirkšanās centrs”, kurā balvu saņēma t/c Domina Shopping, tiek pasniegta jaunajiem, paplašinātajiem vai rekonstruētajiem tirdzniecības centriem un mazumtirdzniecības parkiem, kuri veiksmīgi spējuši saglabāt vai palielināt pircēju plūsmu, vienlaikus piedāvājot unikālu iepirkšanās pieredzi, izmantojot jaunās tehnoloģijas, pakalpojumus, klientu lojalitātes programmas un arhitektūras īpatnības ar mērķi palielināt klientu apkalpošanas līmeni un apmierinātību.

Konkursa ”Baltic Real Estate Awards 2017” finālā piedalījās 17 Baltijas reģiona nekustamā īpašuma projekti vai lielu projektu posmi, kas noslēgušies 2017.gada laikā. Balvas pasniegtas aizvadītā gada vērtīgākajām biroja, mazumtirdzniecības, viesnīcu un dzīvojamām ēkām.

Par t/c Domina Shopping

T/c Domina Shopping ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā un Latvijā, kas saviem apmeklētājiem sniedz plašas un ērtas iepirkšanās iespējas vairāk nekā 170 tirdzniecības vietās. Pēc 2017. gada pavasarī uzsāktā pārmaiņu procesa, nomnieku klāstam pievienojušies jauni pasaulslaveni un iemīļoti zīmoli, kas visplašākajā izvēlē piedāvā apavus un bērnu preces, rotaslietas, sporta preces, mājlietas un interjera priekšmetus. Tāpat ir pieejams ievērojams restorānu un kafejnīcu klāsts, skaistumkopšanas salons, fitnesa centrs ar mūsdienīgu SPA zonu, kā arī dažādi sadzīves pakalpojumi – pasts, banku filiāles, ķīmiskā tīrītava, apģērbu un apavu šūšanas un labošanas darbnīcas, atslēgu serviss, kā arī jaunā koncepta Maxima XXX pārtikas lielveikals.

Domina Shopping īpašnieks un pārvaldnieks kopš 2016. gada jūlija ir SIA EfTEN DOMINA. Tirdzniecības centrs atrodas Ieriķu ielā 3, starp divām Rīgas galvenajām satiksmes maģistrālēm – Čaka un Brīvības ielu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru