Tā ir foto, kurā māte pirmo reizi tiekas ar savu bioloģisko dēlu, kurš… Kā tas iespējams?

Džessika palika stāvoklī, kad jau nēsāja sevī bērniņu surogātģimenei. Ārsti nodomāja, ka tas ir dvīņu brālis, tikai ar atpalicību attīstībā.

Kad 31-gadīgā Džessika Allena, kura uz to brīdi audzināja jau divus bērnus, piekrita kļūt par surogātmāti laulātajiem no Ķīnas, tad nekas vēl neliecināja par nelaimi. Mākslīgā apaugļošana veiksmīgi noritēja ar in-vitro tehnoloģijas palīdzību. Tomēr vēlāk noskaidrojās, ka Džessika ir sava pašas bērna gaidībās, kuru ārsti noturēja par audžu ģimenes identisko dvīni, paziņo New York Post.

Situāciju, kad sieviete atkārtoti paliek stāvoklī tajā laikā, kamēr nēsā augli, saucas pārklāšanās un notiek ļoti reti. Ir zināmi ne vairāk kā desmit līdzīgi gadījumi visas vēstures laikā.

Mēnesi pēc bērnu dzimšanas, audžumāte piezvanīja Džessikai, lai pastāstītu par izteiktu atšķirību abu bērnu ārienē. Sievietes veica DNS testu, kurš parādīja, ka viens no bērniem ir dzemdētājas bioloģiskais bērns.

Tomēr, lai atgrieztu savu mazuli, Džessikai nācās iziet caur īstu elli. Laulātie no Ķīnas pieprasīja naudas kompensāciju par viena no bērniem atgriešanu no $18 līdz $22 tūkstošu apmērā, un tāpat arī izskatīja iespēju atdot bērnu citai audžu ģimenei. Par laimi, puisītis pēc diviem mēnešiem tika atgriezts bez jebkādiem naudas ieguldījumiem.

„Esmu palaidis garām pirmos divus mana dēla dzīves mēnešus. Tās dažas dienas ir tik nozīmīgas gan bērnam, gan mums, ka rodas iespaids it kā mēs būtu aplaupīti”

Džessikas vīrs

Džessika nopublicēja aizkustinošu fotogrāfiju no pirmās tikšanās ar savu zēnu, parakstot attēlu: „Tā bija pirmā reize, kad es ieraudzīju manu dēlu – un tas notika Starbucks stāvlaukumā”.

avots: fromlife.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru