Tagad ticis uzzināts, kādā veidā Nils Ušakovs vēl ir tērējis Rīgas nodokļu maksātāju naudu! Tas pārkāpj visas robežas!

Katru nedēļu norisinās Latvijas Televīzijas raidījums – De Fakto, šoreiz konkrētais raidījums bija 31.03 un tika pastāstīts par Nila Ušakova naudas tēriņiem, kas vēl iepriekš nemaz netika zināts. Izrādās, ka Rīgas mēra amatā būdams, savas Facebook sociālās lapas uzturēšanai ir izmantojis Rīdzinieku nodokļu naudu. Raidījums ir paziņojis, ka ar konkrēt lapas uzturēšanu nav nodarbojies pats Ušakovs, jo viņam visticamāk ar to nav bijis laiks, taču ar to tik tiešām nodarbojās Rīgas domnieki.

Bet interesanti ir tas, ka Lapas ieraksts vēsta, ko pretēju – Materiālus gatavo un ievieto Nils Ušakovs un arī partijas aktīvisti, taču ticis uzzināts, ka tie ir konkrēti meli. Jau iepriekš noteikti bijāt redzējuši, ka Ušakovs izvēlējies filmēt dažādas video uzrunas, kurās gaisi un skaidri cenšas atbildēs uz dažādiem iesūtītiem jautājumiem.

Ticiet vai nē, bet Guna Golgāne Stalidzāne, kura jau nu ir bijusī domes darbiniece, paziņoja, ka viņa bija tieši tā, kas sagatavojusi atbildes uz visiem jau iepriekš saņemtajiem jautājumiem, vai nav dīvaini?

Guna pašvaldībā bija sākusi strādāt jau no 2017. gada un tolaik viņas konkrētajos pienākumos bija konsultēt Rīdziniekus, taču pēc kāda īsa laika jau parādījies jauns pienākums, kurš iepriekš netika atrunāts.

Bija nepieciešams sagatavot Ušakova adresētajiem jautājumiem atbildes, kas tika adresētas uz viņa lapu Facbook. Un tieši šeit sāksies interestākā daļa!

Šķir nākamo lapu un lasi, kas notika tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru