Tagad ticis uzzināts, kādā veidā Nils Ušakovs vēl ir tērējis Rīgas nodokļu maksātāju naudu! Tas pārkāpj visas robežas!

Viņa pati izteicās par to, ka klientu centrā apmeklētaju kopējais skaits bija neliels un tas prasījis mazāko daļu laika, taču visu atlikušo dienas daļu viņai nācies meklēt un risināt uzdotos jautājums, tas ir bijis pats sarežģītākais.  Guna pastāstīja arī to, ka viņa pati personīgi sagatavoja šīs atbildes tā, itkā tās būtu paša Nila Ušakova sarakstītas.

Viņa pastāstījusi arī to, ka viņa neesot bijusi vienīgā, kas ar to nodarbojās, kopā bija vesela komanda, kas ar to nodarbojās. Virs Gunas bija augstāk stāvošs cilvēks, kurš to visu apstrādāja un pēc tam pārbaudīja vai viss atbilst un tikai tad tās tika publiskotas.

Pie tam Guna piebilidusi to, ka komandā pie visām atbilžu gatavošanas ir strādājuši arī pat citi Rīgas mēra biroja darbinieki, kā piemēram Arturs Pošers un Diāna Švāne. Kad viņi tika sastapti domā, viņi šo faktu nemaz nav nolieguši, taču uzstaja, ka savu darba laiku nekādā gadījumā neesot izniekojuši.

“Jūs man gribat pārmest, ka es kā politiķis izmantoju visas iespējas, lai rīdziniekiem atbildētu uz jautājumiem par Rīgu?”, tieši šādi Latvijas Televīzijas intervijā bija jautājis pats Nils Ušakovs.

Tieši tāpat Nils ir piebildis, ka domē algoti darbinieki, nu jau ir papildinājuši viņa oficiālo Facebook kontu, tomēr tas neesot nekāds pamats uzskatīt, ka tas viss ticis darīts par nodokļu maksātaju naudu, jo viņi taču esot atbildējuši uz atbildēm, kas esot tik tiešām saistīti ar visas domes darbu. Kāds ir tavs viedoklis par šo visu?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru