Tante — trešais svarīgākais cilvēks bērna dzīvē. Lūk, kāpēc

Otrā mamma? 

Lasi vēl: Mana ome sāka veidot dārza gulbjus – tagad arī es protu izveidot lūk, šādu skaistumu!

Vecāki, vecvecāki nav vienīgie, kas nosaka bērna attīstību. Mammas un tēti māca savus bērnus. Vecvecāki mīl un palutina tos. Bet bērna dzīve būs pilnīga tikai ar mīlošu, satriecošu tanti, raksta APost.

Kādu lomu spēlē tante bērna dzīvē:

1. Tante – lieliska skolotāja. Viņa vienmēr iesaka kādu risinājumu, kad bērnam roda problēmas. Viņa palīdzēs izdomāt bērnam jaunu hobiju un atpūtas veidu.

2. Tante dāvina lieliskas dāvanas. Bērniem patīk nelielas dāvaniņas un tantei tās ir jāsagādā. Atceries, ka tante dāvina dāvanas, kuras palīdz attīstī bērna prātu.

3. Tante – satriecoša klausītāja. Gadās, ka bērnam var palīdzēt vienkārši viņu uzklausot, tad viņš jūt, ka viņu saprot. Reizēm bērni nevēlas runāt ar vecākiem un labprāt vēršas pie tantes.

4. Тетя – неофициальный психолог. У нее всегда припасен хороший жизненный совет, которым она с готовностью поделится. Тетя лучше других понимает проблемы племянников.

5. Tante lieliska aukle. Viņai patīk pavadīt laiku ar bērniem. Tante vienmēr ir gatava pieskatīt bērnus kamēr vecāki devušies atpūsties. Ja tante ir jautra, tad bērniem arī laba atpūta garantēta!

Kāpēc būt tantei – tas ir forši:

Mazi bērni ienes krāsu tantes dzīvē. Saskarsme ar bērniem pati par sevi – lieliska dāvana, kura nav katram.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru