Tas, ko šis vīrietis darīja ar bērniem, ir jāsoda ar nāves sodu! To nav iespējams attaisnot!

Pavisam nesen kādā maziņā Alikantes pilsētiņā Elče, kas atrodas Spānijā, tika aizturēts jauns cilvēks, saistībā ar bērnu pornogrāfiska rakstura materiāla glabāšanu un izplatīšanu. Šo 27 gadus veco vīrieti sauc Alehandro Diazs – viņa stāsts vienkārši šokēja sociālo tīklu lietotājus.

Lasi vēl: Lūk, tik ātri alkoholiskie dzērieni pazūd no mūsu organisma. Ātrāk par šo pie stūres nesēdies!
Pol***jas darbinieki apgalvo, ka nekad savas darbības laikā nav redzējuši tik cietsirdīgus un briesmīgus materiālus, kuros seksuāli izmantoti tika ne tikai nepilngadīgie, bet arī jaundzimušie. Tie bija patiešām briesmīgi un pretīgi materiāli!
Pol***jai izdevās apcietināt Diazu pēc tam, kad kādā interneta mājaslapā pedofiliem, kurā tika izplatīta šāda veida informācija un materiāli, viņiem izdevās uziet viņu.
Tieši Pol***jai izdevās iegūt pieeju slēptai informācijai forumos, kur tika runāts par atbildīgajām personām seksuālās vardarbības realizēšanā pret bērniem. To starpā bija arī Diaza vārds.

Lasi vēl: Cilvēks – suns: Stāsts par cilvēku, kurš ”pārstādīja” sev suņa purnu
Alehandro Diazs tika turēts aizdomās par divus gadus vecas meitenītes un sešus gadus veca puisīša seksuālu izmantošanu. Izprašņāšanas laikā vīrietis ļoti tieši atbildējis, ka viņam patīkot un uzbudinot vardarbība pret bērniem un tas, kā viņi bļaujot, kamēr viņš veic savas pretīgās, noziedzīgās darbības.
Diemžēl Pol***jai neizdevās atrast pierādījumus par viņa veiktajiem seksuālajiem noziegumiem, tādēļ viņi varēja vīrieti sodīt tikai un vienīgi par šāda materiāla glabāšanu un izplatīšanu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru