Tev kopdzīve ar šo zodiaka zīmi būs vienkārši drausmīga!

Uzzini, ar kurām zodiaka zīmēm zvaigznes tev sola sliktu kopdzīvi!

Lasi vēl: Prostitūta padalījās ar 10 dīvainākajām lietām ko viņai jautājuši klienti

Tas, protams, nenozīmē to, ka šī informācija ir kā akmenī iekalta. Daudzi pāri kalpo par spilgtu piemēru, ka ne viss vienmēr ir tā, kā zvaigznes saka. Tomēr, jāatceras, ka ļoti daudzas lietas ietekmē arī dzimšanas gads, laiks un citi faktori!

AUNS – VĒZIS

Auns labi zināms kā neapdomīgs tips, kas spēj izteikt pirmo, kas iešaujas viņam prātā. Pārlieku lielā atklātība var būt bīstama Vēžiem, kuri mēdz būt reti emocionāli. Vēzis ļoti personiski uztvers to, ko Auns izteiks vārdos, tas savukārt novedīs pie īpaši nepatīkamiem strīdiem un ķildām.

Auns parasti tiek pāri tam, kas viņu sarūgtina, tomēr Vēzim nepieciešams laiks, lai sagremotu jauniegūto informāciju un nomierinātos. Vēzis nesaprot kā Auns dažkārt spēj būt tik neprognozējams un bezatbildīgs. Arī šo zīmju dzīvesveidi ir krasi atšķirīgi – Auns vienmēr atrodas ārpus mājas, bet Vēzim patīk baudīt mājas dzīves komfortu. Auns brīvi izmētā savas mantas, kamēr Vēzis vienmēr tās pieskata un uztur kārībā. Viņi nebūtu dīvains pāris bet gana nesaderīgs gan.

VĒRSIS – STRĒLNIEKS

Vērsis vēlas, lai viņa māja būtu skaista un sakopta kā svētnīca, turpretī Strēlnieku it nemaz nesarauc tas, kas notiek mājās. Strēlniekam mājas nepieciešamas, lai būtu kur atgriezties pēc ilgstoša ceļojuma no svešām zemēm, bet viņam nepatīk, ka kaut kas varētu viņu aizkavēt vai aizturēt. Ne Vērsim, nedz Strēlniekam visai labi padodas zelta vidusceļa atrašana strīdīgās situācijās.

Vērsim svarīga ir atbildības uzņemšanās un viņš pats tajā neiesaistās vieglprātīgi. Strēlnieks vislabprātāk iztiek bez jebkādas atbildības un saistību uzņemšanās, tieši viņa vieglprātības dēļ šiem abiem būs grūti parakstīt kādu īres līgumu vai jebkādu citu dokumentu.

DVĪŅI – ZIVIS

Dvīņiem nenoliedzami visvairāk interesē laba komunikācija, tieši tādēļ šīs zīmes pārstāvim būtu neiedomājami grūti dzīvot kopā ar Zivīm. Diemžēl viņi nerunā vienā valodā un reti kad atrodas vienā lapaspusē. Dvīņi nav īsti piesardzīgākie cilvēki attiecība pret citu jūtām, bet Zivis var būt īpaši jūtīgas.
Dvīņiem patīk nesarežģīt lietas un viņi ir sociāli aktīvi, turpretī Zivis atkāpjas savu sapņu pasaulē. Ja šo zīmju pārstāvji veido romantiskas attiecības, Zivis vēlēsies ātri tās padarīt nopietnas, gluži pretēji Dvīņiem, kuri sākotnēji nevēlas neko nopietnu. Ja Zivis būs pārāk spēcīgi pieķērušās, Dvīņi jutīsies smacēti un pametīs Zivis neapskaužamā situācijā.

VĒZIS – ŪDENSVĪRS

Vēži dzīvo saskaņā ar savām jūtām un viņiem dabiski šķiet paust tādas jūtas, kādas viņus pārņēmušas dotajā brīdī. Ūdensvīram, gluži pretēji, nepadodas emociju izrādīšana, ja viņu piespiedu kārtā tām pakļauj, Ūdensvīrs noteikti atsvešināties un meklēs glābiņu no šīs situācijas.

Tas, ka Ūdensvīrs un Vēzis dzīvo kopā, nenozīmē, ka viņiem jāiesaistās vienam otra emocijās. Problēma slēpjas tajā, ka šo zīmju gaumes krasi atšķiras. Vēzim patīk tradicionālas dekorācijas mājas interjerā, bet Ūdensvīrs dod priekšroku unikālām un atšķirīgām lietām, dažkārt pat dīvainām un ekscentriskām. Vēzim nepieciešamas telpas, kas garantē mieru, bet Ūdensvīram kārojas atrasties stimulējošā un uzbudinošā vidē.

Lasi vēl: 8 kukaiņu kodumu veidi, par kuriem gluži vienkārši būtu jāzina!

LAUVA – MEŽĀZIS

Varētu domāt, ka Lauva un Mežāzis būtu lieliski saderīgs pāris, bet tā nebūt nav. Viņi abi ir pārāk stūrgalvīgi un pārliecināti, ka viņu viedoklis ir vienīgais pareizais, šāds viedoklis liks viņiem nonākt strupceļā. Lauvam piemīt dabas dots šarms, bet Mežāzis ir piezemētāks praktiķis.

Mežāzis ir pieradis smagi strādāt, lai iegūtu to, ko vēlas, viņam lieliski padodas kārtības uzturēšana, turpretī Lauvu nesatrauc sīki, garlaicīgi ikdienas darbi, kas jāpadara. Lauva ir mūžīgais optimists un Mežāža pesimistiskā pusi var šķist viņam pārlieku negatīva. Abi divi bieži nonāks līdz sarunām par mājas darbiem, naudas obligācijām un īri.

JAUNAVA – STRĒLNIEKS

Jaunavai patīk redzēt visu kārtīgu, lietam jāstāv savās vietās, bet pārējam jābūt izvietotam piemērotās glabātuvēs. Bet Strēlniekam it nemaz nepatīk ko kārtot vai tīrīt, nemaz nerunājot par lietu novietošanu tur, kur tās paņemtas, viņš to noteikti nedarīs, līdz tiks piespiests. Tieši tas Jaunavai liek plēst matus ārā no galvas.

Strēlnieks savā būtībā ir daudz vienaldzīgāks un spontānāks, Jaunava viņu uzskata par nepieaugušu un kādā ziņā necienīgu. Jaunavai patīk skaidro noteikt robežas, turpretī Strēlniekam patīk tās pārkāpt un izaicināt. Šīs abas zīmes būtu kā divi pastāvīgās ķildās esoši bērni.

SVARI – ZIVIS

Ne Svariem, nedz Zivīm patīk konfliktēt vai risināt problēmas, tā vietā abi šo zīmju pārstāvji labāk ierautos katrs savā alā, nevis steigšus censtos tikt galā ar problēmu. Svariem un Zivīm patīk harmonija, tomēr tiem abiem tā nozīmē ko pavisam atšķirīgu.
Lai tiktu gala ar problēmām, Svari vēlas racionāli to apdomāt un izrunāties, bet Zivis pārņem emociju uzplūdi un viņas labāk izvairās no cilvēku redzēšanas un tikšanas galā ar stresa situācijām. Lai arī Svari ir šarmanti un laipni, viņi nogurs no Zivju pastāvīgās vajadzības pēc emocionāla atbalsta. Arī Svariem pašiem nepieciešama uzmanība.

SKORPIONS – DVĪŅI

Seksuālā ziņā šie abi ir ideālā kombinācija, bet viss pārējais gan ir galīgi garām. Lai arī starp viņiem virmo jūtu ķīmija, šo zīmju personības ir krasi atšķirīgas. Skorpions ir intensīvs, kaislīgs un augstu vērtē patiesību; Dvīņi patiesības atklāšanas ziņā ir vaļīgāki.

Tiklīdz Skorpions atklātu, ka Dvīņi praktizē “baltos melus”, starp viņiem viss būtu cauri. Skorpioni mīl pavadīt laiku vienatnē un privātā gaisotnē, bet Dvīņiem kā gaiss nepieciešama socializēšanās un atrašanās cilvēku sabiedrība. Skorpioni Dvīņus uzskata par pārāk nepatiesiem un virspusējiem. Dvīņi vienkārši nav tik intensīvi un koncentrēti kā Skorpioni.

STRĒLNIEKS – DVĪŅI

Šīs divas ir visaizraujošākās un humoristiskākās zodiaka zīmes, diemžēl viņas ir pa galam nesaderīgas. Strēlnieks ir tiešs un runā atklātu valodu, bet Dvīņi rūpīgi izvēlas, ko sacīt. Dvīņiem patīk dalīties idejās, savukārt Strēlnieks labprātāk iesaistās debatēs un skaļi deklamē savu viedokli nevis par to diskutē.

Strēlniekam patīk paust savu pārspēku, tieši tādēļ viņš liek Dvīņiem justies tā, it kā viņiem tiek uzbrukts. Ja abi ievācās kopā vienā miteklī, pastāvīgi rodas pārpratumi un jautājumi vai tiešām pieņemts labākais lēmums.

MEŽĀZIS – AUNS

Mežāzis ļoti apdomīgi rīkojas pirms pirmā soļa speršanas, viņš noteikti visu apsver no dažādiem rakursiem, bet Auns dzīvo tikai un vienīgi šodienai, rūpējoties tikai par gūtajiem iespaidiem. Mežāzis noteikti nespētu piemēroti novērtēt Auna mīlestību pret riskantām situācijām un muļķīgiem lēmumiem.

Mežāzis vienkārši ir pārlieku stabils un uzmanīgs, lai patiktu Aunam. Mežāzis krāj naudu un gatavojas nākotnei, turpretī Auns dzīvo tikai šodienai, rūpējoties par esošo pieredzi. Iedomājies situāciju, kurā Mežāzis rūpīgi montē kādu mēbeli, bet Auns viņu pamet vienu pašu un dodas izmēģināt roku klinšu kāpšanā.

ŪDENSVĪRS – VĒRSIS

Ūdensvīrs augstu vērtē savu brīvību un individualitāti, viņam Vērsis šķiet pārlieku stingrs savā domāšanas veidā. Abi šo zīmju pārstāvji var būt ļoti stūrgalvīgi, tas savukārt radītu nopietnas problēmas un nespēju nonākt pie kopīga kompromisa. Vērsim nepieciešama stabilitāte, bet Ūdensvīrs pastāvīgi meklē ko jaunu, tā vietā, lai novērtētu viens otra atšķirības, viņi ļauj, lai tās viņus nopietni nokaitina.
Ūdensvīrs labprāt savu enerģiju liktu lietā, lai mainītu dzīvokļa iekārtojumu, bet Vērsis būtu dziļi nelaimīgs, jo viņš veltījis daudz laika un pūliņu, lai iekārtotu dzīvokli pēc iespējas labāk un ergonomiskāk, viņš nesaskatīs pārmaiņu jēgu.

ZIVIS – AUNS

Zivīm patīk sapņot, radīt, iedomāties, bet Aunam patīk tikai un vienīgi rīkoties. Šie abi nesaprot viens otru un diez vai spētu iemācīties to darīt. Auns Zivīm pateiktu ko ļoti atklātu, bet Zivis vairs ar viņu nekad nevēlētos runāt, viņas par to satrauksies vel ilgi pēc tam, kad Auns teikto būs aizmirsis.

Zivis nesaprot Auna sāncensības garu, pēc vairāku atteikumu saņemšanas no Zivīm par dalību jebkādās sporta sacensībās, Auns neizbēgami nonāks pie secinājuma, ka viņiem abiem nebūt nepatīk vienas un tās pašas lietas. Aunu interesē aizraujoši piedzīvojumi, turpretī Zivis labprātāk dotos fantāziju ceļojumā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru