Tev nav jādodas pie zobārsta, jo šis mutes skalojamais līdzeklis 1 minūtes laikā noņems itin visu zobu aplikumu!

Labākais veids, lai noņemtu zobakmeni un papildinātu zobu tīrīšanu, ir mutes skalošana. Skalošanas līdzeklis ļauj samazināt iekaisumu un likvidē atlikušās baktērijas. Mutes skalošana ir svarīga cilvēka Vese***ai.

Viena no svarīgākajām mutes tīrīšanas sastāvdaļām ir mutes dobuma skalošana. Ja mēs paši skalojam mutes dobumu, lai novērstu zobakmeni ir ļoti labi. Šādi mēs paši kontrolējam sastāvdaļas, ko izmantojam, lai pagatavotu mutes skalošanas līdzekli. Šādā veidā mēs kontrolējam kvalitāti mutes skalošanas līdzeklim. Lai pagatavotu mutes skalošanas līdzekli nav nepieciešamas lielas izmaksas.

Mutes skalojamais līdzeklis, ko pagatavojam paši ir dabiski un bez slēptām ķimikālijām. Parasti tie kurus nopērkam veikalos satur dažādus konservantus, krāsvielas, mākslīgus saldinātājus u.c. vielas kas apdraud mūsu veselību.

Mutes skalošanas līdzekli ir iespēja pagatavot arī mājās. Līdzeklis ko var pagatavot mājās ir balstīts uz cepamās sodas bāzi. Nātrija bikarbionātu var pielietot daudz un dažādos apstākļos. Bieži tas tiek izmantots tieši zobu higiēnā. Tieši šī viela iznīcina baktērijas, zobakmeni un mikrobus, kā arī kariesu un sliktu elpu.

Šķir nākamo lapu un uzzini recepti

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru