Tev nekāda lielā mīlestība neizdosies ar šīm zodiaka zīmēm, jo viņi vienkārši nesaprot ko nozīmē ”mīlēt”

Katram ir savi plusi un mīnusi, tomēr šo zodiaka zīmju mīlēšana pavisam noteikti nav viegla, bet varam apgalvot, ka pavisam noteikti to vērta!

Lasi vēl: “Ekstrasensu cīņu” dalībniece padalījās ar veidu, kā nedēļas laikā piepildīt savu vēlēšanos

ŪDENSVĪRS

Kad viņš ir dusmīgs, viņš kļūst pavisam vēss un atturīgs, un viņš pavisam noteikti tev neteiks, kā viņš jūtas. Sajūtas un emocijas Ūdensvīrs patur pie sevis un jūtas dīvaini, kad kāds viņu klātbūtnē kļūst emocionāls. Bet, labā ziņa ir tāda, ka Ūdensvīrs savu partneri pieņems tādu, kāds viņš ir, neko necenšoties mainīt.

MEŽĀZIS

Kad Mežāzis ieslēdz savu “strādāšanas režīmu”, viņš dažkārt aizmirst par visu citu – par pārtraukumu, vakariņām un atvaļinājumu. Mežāzim jāiemācās, ka dzīvei nav jābūt pārpildītai ar darbu.

SKORPIONS

Skorpions ir viena no visvieglāk ievainojamajām zīmēm, tādēļ ar viņu nākas apieties ļoti uzmanīgi. Skorpioni nav iecietīgi pret citu cilvēku trūkumiem, kas arī traucē izveidot normālas attiecības.  Viņu mainīgais garastāvoklis dažreiz var traucēt attiecībām: viņi atrodas savu emociju strupceļā.

Lasi vēl: Ja ir labāka tortes recepte par šo, tad es viņu vēl nezinu! Šī ir īsta bomba nevis recepte! Izglābusi mani jau vairākas reizes no negaidītiem viesiem!

JAUNAVA

Viņai ir jābūt galvenajai, tādēļ dažkārt tas var novest pie valdonīguma. Dažkār mīlēt Jaunavu ir izaicinājums – it īpaši brīžos, kad viņa sāk kļūt pārāk stingra pret sevi un citiem tuviem cilvēkiem. Viņa uztraucas par visu, jo ir perfekcioniste. Dažreiz tev varētu likties, ka nekas, ko tu dari, nav pietiekami labi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru