Ticiet mums, vīrieši neaiziet aizaugušu bikini zonu vai nolaistas figūras dēļ. Iemesli ir daudz dziļāki. Lūk, patiesība!

Vidēji puse manu 30 gadu veco draudzeņu jau ir šķīrušās. Tās, kurām ir vairāk par 40 gadiem, – šķīrušās jau vidēji 80%. Visbiežāk par šķiršanos iemeslu kļūst sieviete. Un sievietes nopūšas – viņas tak pat atbrīvojās no bikini zonas matiņiem, regulāri dodas uz sporta zāli. Esmu viņam tāds dārgums, bet viņš tik un tā aizgāja. Kādēļ?!

Lasi vēl: Par šo vīrieti no Latvijas runā visa pasaule, jo tieši viņš radīja episkāko auto pārdošanas sludinājumu

Cieņa. Vīrietim ir jābūt 1000% pārliecinātam, ka mājās viņu neviens nesauks par ēzeli, neveiksminieku, slaistu. Nemaz nerunājot par vēl briesmīgākiem vārdiem. Nekad un nekādu iemeslu vadītas jūs nedrīkstat atļauties necienīt savu vīru. Tāpat arī nedrīkst pieļaut sevis necienīšanu.

Taču, ja jūs dusmu uzplūdumā atļaujaties bļaut uz vīru, ka viņš ir stulbs, nejēga, neko lāga nejēdz izdarīt – jūs ar vienu kāju jau stāvat šķiršanas dokumentu kaudzē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Marija</cite>

    kā tad! slinkie izvirtušiem cūkas! ”darbā” viņiem stress! man tik jāmazgā māja un jālec gultā pēc svilpiena! nekad. kas tas par rakstu? muļķības! viņš var pats pasaukt apkopēju un var arī viņu izdrāst ja grib!

  • <cite class="fn">A2</cite>

    Aizej sākumā izskolojies.

  • <cite class="fn">mhm</cite>

    Nedaudz pārspīlēts, bet nu tā jau ir. Ir jāmīl vīrietis, jāizrāda cieņa un jārada patīkama vide ABIEM. Un arī sevis cienošs vīrietis atdarīs ar to pašu. Nelabi lasīt Marijas komentāru. Kaut kāda naidīga un aprobežota domāšana.

Pievienot komentāru