Ticis evakuēts milzīgais IKEA lielveikals ar simtiem cilvēku! Šī ir jau otrā reize, vai ir pamats uztraukties?

Pirmdienas vakara pusē, tika evakuēts pilnīgi viss milzīgais IKEA lielvekails, pie tam jāņem vērā, ka tika evakuēti vairāki simti cilvēku un tas ir pamatīgs pārsteigums, jo šāds notikums norisinās jau otro reizi, vai būtu pamats satraukumam?

Kādas Lauras uzņemtā bilde parāda, ka ārpus veikalam stāv ne tikai lielā veikala apmeklētāji, bet arī tās darbinieki. IKEA sabiedrisko attiecību vadītaja Baltijas valstīs – Renata Dante Jauns.lv portālam paziņojusi, ka veikalā atskanējusi signalizācija.

Lasi vēl : Grūtniece paziņo, ko viņai nācies pārdzīvot Vidzemes Slim**cā. Nekad mūžā turp vairs nedosies!

Viņa paziņojusi to, ka ap pulksten četriem IKEA lielveikalā sāka skanēt trauksmes signalizācijas, līdz ar to tika evakuēti ne tikai visi veikala apmeklētāji, bet arī tās darbinieki.

Tāpat ticis paziņots, ka signalizācija ir nostrādājusi, kādas tehniskas kļūdas dēļ un jau pēc kāda brīža visi apmeklētāji, kuri tika evakuēti, atkal varēja atgriezties veikalā. IKEA sabiedrisko attiecību vadītaja Baltijas valstīs – Renata Dante ļoti atvainojusies par notikušo situāciju, tomēr lieki piebilst, ka šī ir ja otrā evakucija, kas notikusi kļūdas dēļ!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru