Tie Zodiaka zīmju vīrieši, kam ir vissmagākie raksturi. Skorpions pat nav iekļauts šajā sarakstā…

Trešā vieta
Trešajā vietā ierindojas vīrieši Mežāži. Pirmām kārtām tas ir tādēļ, ka ar vīriešiem, kas nevēlas veidot attiecības un kuriem nepatīk veidot laulības dzīvi, ir grūti tādas izveidot. Tieši šādu reputāciju ieguvuši lielākā daļa Mežāžu vīriešu. Protams, ka šīs Zodiaka zīmes vīrieši veido ģimeni, taču tajā parasti ieņem lielā tirāna lomu. Par sievām viņi izvēlas tās dāmas, kuras viņiem spēs sniegt vislielāko labumu (tajā skaitā arī materiālo), kā arī radīs viņam pēc iespējas mazāk problēmu. Viņi nekad nepiekāpsies, nepaies pretī kompromisam un neziedos savu labklājību un komfortu. Mežāži ir ļoti skopi komplimentu un uzslavu izteikšanā, taču, ja nepieciešams kaut ko kritizēt, tad gan viņi būs pirmajā vietā. Paši gan viņi nespēj uzņemt kritiku, turklāt ar savu patmīlību visur dodas tā, it kā tas ir pats svarīgākais.
Mežāža vīriešiem ir arī pavisam cita puse – viņi ir ļoti jutekliski. Diemžēl viņi to izrāda vietās, kur nevajadzētu. Viņi var teju aizrīties ar savām asarām, kad skatās filmu “Titāniks”, taču pat ne aci nepiemiegs, kad viņu sieva gauži raudās vīra cietsirdīgās un vienaldzīgās attieksmes dēļ. Lai gan paši Mežāži arī cieš no sava briesmīgā rakstura, taču to parasti saprot tikai tad, ka ir jāstājas pretī sekām. Diemžēl arī tas reti kad viņiem kalpo kā mācība.
Labas attiecības Mežāžiem izdodas veidot ar Skorpioniem, bet kaut kā sadzīvot var mēģināt ar Jaunavu un Vērsi. Nekas labs viņiem noteikti nesanāks ar Vēžiem un Dvīņiem.

Otrā vieta
Sudrabu šajā sarakstā iegūst tie vīrieši, kas dzimuši Ūdensvīra zīmē. Laulības dzīvei viņi sevi piespiež ar ļoti lielām mokām, bet, kad beidzot apprecas, tad šīm mokām pakļauj arī savu otro pusīti. Ģimenē viņi ieņem ne tikai ģimenes galvas un noteicošās personas pozīciju, bet arī panāk, ka attiecības kļūst par vienu lielu tiranizēšanu. Viņiem nav nepieciešams īpašs iemesls, lai par tādiem kļūtu. Ja gadījumā viņiem neizdodas atrast iemeslu, tad viņi noteikti tādu izdomās. Ūdensvīri ir lieli fantazētāji un izgudrotāji, viņiem patīk no malas novērot, slepus visu izokšķerēt un, vajadzības gadījumā, arī kļūt par īstiem detektīviem un nonākt pie secinājumiem, kas parasti nemaz neatbilst patiesībai.

Lasi vēl: Ja starp jums valda šīs pazīmes, tad dodam 93%, ka jūs izšķirsieties pavisam, pavisam drīz
Nav brīnums, ka Ūdensvīru vidū novērojams ļoti augsts šķirto laulību rādītājs. Ūdensvīrs no sākuma novedīs savu otro pusīti līdz nervu sabrukumam un pēc tam iesniegs šķiršanos, apgalvojot, ka viņi ģimenes dzīvē jūtas kā vergi, tādēļ viņiem vairs neesot spēka uzturēt ģimenes uguntiņu mūžīgi degam. Saprotams, ka Ūdensvīriem daudz labāk patīk dzīvot sevis izdomātā pasaulē, kas ir nošķirta no visa reālā, taču, kad viņi saprot, ka pat šajā vietā nepieciešams iekārtot visu normālai dzīvošanai, tikai tad viņi ir gatavi piekāpties saviem despotiskajiem principiem. Diemžēl šī piekāpšanās nav uz ilgu laiku.
Izvilkt Ūdensvīru vīriešus no viņu iedomu pasaules nebūt nav tik vienkārši, taču tas var izdoties Dvīņiem, Strēlniekiem, Lauvām, Svariem un Zivīm. Ūdensvīriem neizdosies atrast kopīgu valodu ar Vēršiem un Skorpioniem.

Pirmā vieta
Pirmajā vietā, brīnumainā kārtā, ierindojas nevis Skorpioni (kā daudzi maldīgi varētu uzskatīt), bet gan Vēži. Saprotams, ka vīrieši Skorpioni nebūt nav nekāda dzīves dāvana, bet ar Vēžiem ir daudz grūtāk. Pēc pirmā acu uzmetiena var šķist, ka Vēži ir uz ģimeni orientēti cilvēki, kas ir ārkārtīgi uzticīgi savai otrajai pusītei un ļoti kārtīgi. Tas ir iespējams, ja Vēzis ir sieviete. Bet vīrieši Vēži kategoriski atsakās pilnībā atdoties ģimenes dzīvei un būt tam vīrietim, aiz kura muguras viņa sieva jutīsies kā aiz mūra sienas. Vēži neprot pārvarēt grūtības, tādēļ viņi jau no bērnības iemācījušies nodot savu atbildību citiem, proti, savas problēmas bieži vien nogrūžot uz citu cilvēku pleciem. Tieši Vēža zīmē dzimušo vīriešu starpā ļoti bieži ir memmes dēliņi, lupatas un tie, kas parasti atrodas sievai zem tupeles. Viņiem nepieciešams, ka viņus nemitīgi kāds auklē un ap viņiem danco, turklāt viņi paniski baidās izkāpt no savas komforta zonas.
Vēl pāris labi iemesli, kādēļ Vēži ierindojušies pirmajā vietā, ir tādi, ka viņi ir ārkārtīgi greizsirdīgi un viņiem ir tieksme būt ļoti īpašnieciskiem. Protams, ka vīriešus Vēžus nevar vainot despotismā, kā tas ir ar Mežāžiem un Ūdensvīriem, taču nav īsti skaidrs, vai sievietēm patīk labāk dzīvot kā armijā, vai arī būt vīrietim attiecībās, kas patiesībā būs viens liels ģimenes jājamzirdziņš. Ja Vēzis dzīvē izdomā savīt saiknes ar ārkārtīgi spēcīgu sievieti, tad agri vai vēlu viņš kļūst par īstu lupatu un savā šajā stāvoklī sāk vienkārši nodzerties. Viņa pasivitāte tikai pastiprinās, bet ģimenes dzīve – pasliktinās.
Ja ar vīrieti Vēzi tiek piekopta pareiza pieeja, tad viņam ir iespējams sadzīvot pat ar ļoti daudzām Zodiaka zīmēm, taču vienīgie, kas tiešām spēs izturēt Vēzi, ir Jaunava, Skorpions, Zivis un Svari.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru