Tik tikko atvērtajā tirdzniecības parkā “Akropole” tikusi nofilmēta diezgan baisa aina

Lieki teikt, ka milzīgais tirdzniecības parks “Akropole” ticis atvērts tikai vakar, taču daudzi cilvēki jau ir negatīvi izteikušies par dažādiem skatiem un pieredzēto un uzskata, ka tas vienkārši nav normāli un ir cilvēki kuri tā uzskata, taču daudziem tā šķiet visparastākā norma! Kā tad īsti ir?

Šoreiz kāds Facebook lietotājs ir dalījies ar savām pamatīgajām pārdomām par visu notikušo un ievietojis pat video, kurš neko labu viņam nav liecinājis. Viņš izteicies, ka video nav viņa, kā arī autoru šis cilvēks nezinot, taču tas ir noticis Akropoles veikalā pirmajā dienā – Ko Jūs cilvēki vispār tur darāt??

Pie video ir pierakstīts diezgan neglaimojošs komentārs par to, vai Jūs esat vienkārši stulbi vai slimi ar kaut kādu diagnozi? Kas tad tieši šeit veikalā būs savādāk pēc mēneša, vai tas vispār ir normāli?

Vai šī ir tā vienīga vieta, kā arī diena savā mūžā, kur drīkst tērēt savus miljonus, izteicies konkrētais lietotājs, kurš tālāk ievietojis šo video. Kādas ir Jūsu domas par šiem izteikumiem? Zemāk pievienots arī konkrētais video :

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">qweqwe</cite>

    Dalbajobi! Parasts Dzerevņas veikals tikai uz 6ha, tā it ka kaut kāds autoveikals būtu, kurš tūlīt brauks prom, un atpakaļ, būs pēc nedēļas.

Pievienot komentāru