Tik trakus kravas transportēšanas veidus tu vēl nebūsi redzējis

Cilvēku iztēlei nav robežu, tāpat kā viņu spējai ietilpināt neietilpināmo. Dažkārt, nu, nekādi bez citu palīdzības nevar kravu nogādāt no punkta A uz punktu B…bet šiem radošajiem cilvēkiem tā noteikti nav problēma! Šie talantīgie transportētāji nezina nekādas robežas un dažkārt, šķiet, ka tie pat pārkāpj fizikas likumus.

Skaties, kā tad šie radošie cilvēki tikuši galā ar transportēšanas problēmām:

“Ja es esmu neredzams, tad neviens neuzzinās, ka esmu ķieģeļu zaglis.” Šādi notiek, ja esi plānojis uzcelt māju, bet nepietiek naudas materiālu piegādei, labi, ka vienmēr var paļauties uz veco, uzticamo mopēdu!

“Kā lai es tagad nogiežos?” Lai arī cik grūti nebūtu bijis sakraut visas kastes uz velosipēda, daudz grūtāk noteikti ir veikt jebkāda veida manevrus.

Image result for woman rides tricycle loaded

“Mēs tevi savaldīsim, mežonīgais zvērs!”Par laimi, ja ir palīdzīgas rokas, var savaldīt pat vismežonīgākos zvērus.

“Jā, man ir ērti tā braukt.” Šis attēls rosina tik daudz jautājumu. Vai viņš sasniedza galamērķi? Kā vispār tā braucot var manevrēt? To, laikam, mēs neuzzināsim…

“Ko tu vispār zini par radošumu?” Šis vīrietis vēlējās savu troni un to dabūja. Viņam svarīgākais pārvietojoties ir komforts!

“Nekad nevar būt pārāk daudz velosipēdu .” Šī auto vadītājs nolēma piegādāt visus velosipēdus vienā reizē, kādēļ gan lieki jātērē degviela braucot trīsreiz?

“Tas, ka tu mani neredzi, nenozīmē, ka manis te nav.” Šī sieviete nolēma vienā reizē pārvākties, paņemot līdzi visu savu iedzīvi. Šis gan ir viens varens motorolleris.

“Kad tu domāji, ka koledžā iegūtās zināšanas nekad nenoderēs…”

“Mēs esam gatavi rīkoties!” Šie vīri ir sagatavoti itin visam, pat saspiesties braucot uz motocikla.

Lai skatītos raksta otro daļu, spied “Tālāk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru