Tikusi atklāta ļoti dīvaina informācija par Jūlijas Načalovas patieso nāves iemeslu

Lai arī cik dīvaini tas nebūtu, tomēr Jūlijas Načalovas pēdējā menedžera Anna Isajeva paziņojusi, kādu ļoti dīvainu informāciju, kas daudziem varētu likties dīvaina. Isajeva pastāstījusi, ka pirms vairākiem gadiem ekstrasense, kuras vārds netika atklāts, prognozēja, ka 2019. gada 16. marts Jūlijai būšot ļoti traģiska diena.

Kā zināms, Jūlija Načalova 16. martā nomira. Isajeva izteikusies par to, kad viņa stāvējusi pie Jūlijas kapa, atcerējusies par to, ka raidījuma filmēšanas laikā bija saruna ar ekstrasensu. Ekstrasens prognozēja, ka 2019. gada 16. marts viņai būšot ļoti briesmīgs un fatāls datums.

Lasi vēl : Aija Dembovksa Anglijā ļoti kritiskā stāvoklī tikusi nogādāta Slim**cā. Noticis, kas nopietns!

Visticamāk, tajā brīdī par to netika daudz domāts, jo liela daļa ekstrasensiem nemaz netic, tomēr izrādās, ka daudzas lietas dzīvē piepildās, lai arī cik dīvaini tas dažkārt nešķistu.

Isajeva tiešām nebija domājusi, ka tam vajadzētu pievērst lielu uzmanību, tomēr paziņojuma beigās vēl piebildusi, ka Načalova diezgan bieži bija vērsusis pie dažādiems ekstrasensiem.

Jūlija Načalova ir Krievijas dziedātāja, kura mira 2019. gada 16. martā – Maskavas klīkikā. Nāves cēlonis ticis paziņots, kā sirds apstāšanās.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru