Trīs sieviešu negatīvi tipi. Tādas sievietes maz kam patīk

Ļoti bieži cilvēces daiļā dzimuma rindās, ir personības, ar kurām ir nepanesami grūti sazināties. Vīrieši bieži jautā: kā lai atpazīst dāmu ar neparastu raksturu? Aplūkosim, kā izskatās trīs visbiežāk sastopamās sievietes, ar kurām reti kurš vēlas veidot attiecības.

Sievietes – snobi

Neatkarīgā un aukstā sieviete ir gandrīz bez sentimentālām jūtām un prasa beziebilduma pakļaušanos visā. Šādas dāmas bieži pārvērš partnera attiecības par darījumu, bet ģimenes dzīvi armijas dienestā. Izturēt pastāvīgu spiedienu un atbilst šāda veida sieviešu prasībām ir ļoti grūti. Neiespējamība attiecībās ieviest kaut mazliet romantikas pārvērš kopīgu dzīvi smagā pārbaudē.

Emocionālais aukstums var būt saistīts ar audzināšanas stereotipiem – bieži sievietes-snobs izaug no meitenēm, kuras bērnībā ir saņēmušas nepietiekamu mīlestību no vecākiem. Ja jūs tomēr esat nolēmis veidot attiecības ar šāda veida dāmu, centieties apveltīt viņu ar maigumu un rūpēm, kuru viņai nepietika bērnībā. Tomēr nav jāaprēķinās ar apmierinošu rezultātu.

Sieviete – Histēriķe

Histēriskas sievietes, pretstatā snobiem, uz visu reaģē emocionāli. Jebkurš nepareizs vārds var kļūt par iemeslu, lai sarīkotu iespaidotu skandālu, – kam noteikti sekos bļaušana un apsūdzības visos nāves grēkos. Vispārsteidzošākais ir tas, ka tās var būt ļoti klusas un pat nepārliecinātas par sevi. Tieši patoloģiskā nepārliecība par sevi visbiežāk liek viņām šaubīties arī par partneri. Vēl viens iemesls vētrainām histērijām ir vēlme pievērst sev uzmanību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru