Trīs sieviešu negatīvi tipi. Tādas sievietes maz kam patīk

Saknes, kā vienmēr, aug no bērnības – meitene, kura iekarojusi vecāku uzmanību ar kaprīzēm, raudāšanām un kliegšanu, noteikti izaugs par histērisku sievieti. Protams, arī šādā gadījumā var mēģināt piekāpties un meklēt kompromisus, bet visbiežāk šādas attiecības vienkārši pārvēršas par pastāvīgu nepanesamu dzīvesveidu.

Sieviete – Hameleons

Patiesi unikāls tips, kas var apvienot sevī visdažādākās rakstura iezīmes, prasmīgi mainot garastāvokli, kā īstas hameleons krāsas. Darbā šāda dāma var būt ārkārtīgi savākta un izpildīga, bet kolektīvā apburoša un jautra. Tikai atgriežoties mājās, sievietes hameleoni maģiski zaudē savu šarmu un pārvēršas par tirānu visiem saviem tuviniekiem.

Lai padarītu neciešamu sava vīra dzīvi, viņa var lietot gan augstprātīgu izturēšanos, gan vētrainas histērijas. Tirānija attiecas uz attiecībām, sadzīvi un pat intīmo sfēru. Visbiežāk, pirmajā iepazīšanās laikā šādas meitenes izskatās kā pati nevainība. Iegūstot gribēto vīrieti sieviete hameleons noņem masku, izbrīnot visus ar savu mazāk pievilcīgu seju. Izturēt dāmu ar tādu raksturu var tikai vīrietis ar dzelzs gribu, bet vai tas ir tā vērts?

Pat ja kāds no mūsu lasītājiem savā sievietē atpazīs tādu sieviešu tipu, nevajag steigties viņu pamest. Ļoti bieži spēcīgākā panaceja ir vienkārša uzmanība un rūpes.

avots: fabiosa.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru