Tūristi, esiet uzmanīgi: jauns krāpšanas veids visās lidostās

Diemžēl šajā situācijā ir grūti ko pierādīt, jo visticamāk lidostas darbinieki atslēgs video novērošanas kameras vai krāps cilvēkus tur kur kameras nefiksē. Pol***ja šo cītīgi apkaro, taču krāpniecisko cilvēku paliek ar vien vairāk.

Lasi vēl: Vēl neviens viesis nav aizgājis prom bez šīs receptes! Mana favorīte!

Šī krāpnieciskā metode attiecas vairāk uz cilvēkiem, kuri pat diennaktis ceļo ar lidmašīnu. Šādiem cilvēkiem bieži ir nogurums un bezspēks, tādēļ viņus ir vieglāk apmuļķot.

Kā viņi izvēlas savus upurus? Krā***ki izmanto “detektīvu” pakalpojumus, kas seko potenciālajiem upuriem, atrod viņu čemodānu un ieliek tajā lodi. Šāda ”operācija” viņiem neaizņem pāris sekundes.

Kad lode tiek piefiksēta sākas īstais murgs. Pasažieris sāk nervozēt un pārdzīvot par to, ka nokavēs savu braucienu un tiks pie naudas soda. Katru dienu šī metode nopelna vairākus simtus dolāru. Ir jābūt uzmanīgiem, jo īpaši ja tu ceļo viens.

Lasi vēl: Neeksperimentējiet ar bērniem! Izlasiet un uzziniet, kā pareizi cīnīties ar augstu temperatūru

Lidostas darbiniekiem ir mazas algas, taču viņiem ir lielas mājas un dārgad automašīnas. Jautājums – kā? Lūk, šī ir metode pēc kuras viņi strādā! Visi vēlas nopelnīt!

Pasažieri tiek aicināti savu bagāžu neizlaist no acīm un turēt kārtīgi rokās jeb darīt šādi: 

Padalies ar šo rakstu, lai brīdinātu savu draugus par lidostu briesmām!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru