Ūdens aizture Tavā organismā var būt dzīvībai bīstama! Nekavējoties no tā atbrīvojies!

4. Sīpoli. Attīra asinis un veicina urīna rašanos. Mazina nierakmeņu rašanos. Pagatavošana ir pavisam vienkārša. Jānomizo 4 sīpoli, jāieliek katlā un jāpievieno 4 tases ūdens un jāuzvāra. Jāpievieno sāls un jādzer trīs reizes dienā.

5. Pētersīļi. Dažas tējkarotes žāvētu pētersīļu pievienot tasei ūdens un to uzvārīt. Ļaut atdzist un dzert to 3 reizes dienā. Šim dzērienam var pievienot citrona sulu.

 

6. Fenheļa sēklas. Palielina urīna veidošanos organismā un  palīdz nierēm apstrādāt lielāku daudzumu šķidruma. Novērš dažādu toksisko vielu veidošanos organismā un palīdz gremošanas sistēmai. Tējkaroti sēklas uzvāra, atdzesē to ar aizsegtu tasi. Nokāš un dzer 3 reizes dienā.

 

7. Dzelošās nātres sakne. Efektīvi veicina urīna rašanos organismā. Tikai viena karote saknes uz tasi ūdens. Atstāj uz 10 min. pēc tam lieto 3 reizes dienā.

 

8. Citronu sula. Palīdz novērst lieka šķidruma rašanos organismā. Kā arī novērš uzkrātos atkritumus un toksīnus, kas radušies mūsu ķermeņos. Tikai dažas karotes citronu sulas var mainīt mūsu veselību. Dzert katru dienu vairākus mēnešus.

 

9. Ēteriskās eļļas. Dažādas aromterapijas stimulē šķidruma kustību organismā. Vislabāk pievienot 20 pilienus vismīļāko eļļu karstā vannā un mērcēties tajā 10 minūtes. Vismaz 3 reizes nedēļā. Vislabāk ir ģerānija un kadiķu ēteriskās eļļas. Ja nepatīk ūdens peldes, tad var lietot selerijas, gurķus, kāpostus, arbūzus, ananāsus, banānus, jo arī šie produkti palielina urīna rašanos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru