Ušakova bijusī sieva nu ir nākusi klajā ar paziņojumu un sociālajos tīklos ievietojusi interesantu informāciju

Vakardiena sociālajos tīklos ir notikušais pārņēmis visus medijus, taču izrādās, ka tas ir tikai sākums daudz kam citam. Ušakovs netaisās tā vienkārši to visu pieņemt un taisās tiesāties par katru cenu. Šoreiz gan runa iet par Ušakova bijušo sievu. Viņa Sociālajā vietnē Facebook ir nākusi klajā ar interesantu informāciju.

Viņa uzrakstījusi, ka tās esot šausmas, ko tādu redzēt Latvijas politikā, pie tam viss kas notiek pēdējos gados. Nemaz nerunājot par to, ka notiek ar migrācijas līmeni, kā arī ar zemo aprūpes un izglītības līmeni. Viņa uzsver, ka viegli ir meklēt ienaidniekus, nevis uzlabot un attīstīties.

Viņa izteikusies par to, ka personīgi Nilu pazīstot jau vairāk nekā 10 gadus un varot stāstīt par to, ka viņš tik tiešām ir labs cilvēks ar lielu sirdi. Viņš esot gatavs palīdzēt citiem grūtā brīdī. Tāpat viņa min, ka viņš esot palīdzējis cilvēkiem, ko pats personīgi nepazīst – tā itkā, tie cilvēki viņam būtu ģimeni.

Viņa paudusi to, ka tas neesot godīgi un normāli, ka Nila iespējas tagad ir kļuvušas šāds, kādas tās ir un runa neesot par varu, Nilam tā neesot vajadzīga, jo viņš cilvēkiem palīdz jau kopš 2009. gada un runa iet tieši par to. Viņš ir renovējis skolas, bērnudārzus, brīvpusdienas bērniem, kā arī bezmaksas transports ne tikai skolēniem, bet arī pensionāriem un šis saraksts tikai turpinoties, paudusi Jeļena, kura ir bijusī Ušakova sieva.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru