UZMANĪBU! Ja jūsu partneris dara šādi, tas liecina, ka viņš ir emocionāli nestabils!

Viņš pārāk ātri pateica “Es tevi mīlu!”
Šie maģiskie vārdi ir ļoti svētīgi, tādēļ ar tiem nevajadzētu mētāties brīdī, kad tikko esat sākuši viens otru iepazīt. Jo ilgāk jūs gaidāt, lai pateiktu “es tevi mīlu”, jo vairāk jūs zināsiet, ka šie vārdi tiešām to arī nozīmē.

Viņš briesmīgi izsakās par savām bijušajām draudzenēm
Ir grūti uzticēties cilvēkam, kuram līdz šim nevienas attiecības nav bijušas labas. Nevar būt tā, ka visi bijušie ir briesmīgi. Interesanti, ko tad viņš stāstīs citiem par jums, ja jūs gadījumā izšķirsieties?

Viņš vienmēr visur padarīs sevi par cietēju, un vienalga, vai tas būtu saistībā ar likumu, vai darbu
Daudziem no mums darbā mēdz būt visdažādākās problēmas, un jā, daži no mums šo problēmu dēļ tika atlaisti. Taču, ja šis cilvēks nemitīgi runā par problēmām darbā, ar draugiem vai pat likumu, turklāt vienmēr vaino visā citus, tad jūs droši varat apzināties, ka patiesība zem šī visa ir pavisam citāda.

Jūs redzat, kā viņš mēdz zaudēt savaldību pret citiem cilvēkiem
Pat tad, ja viņš nekad nav sadusmojies vai zaudējis savaldību jūsu darbību dēļ, iesakām vērst uzmanību tam, kā viņš reaģē uz citiem cilvēkiem. Ja gadījumā redzat, ka kaut kādu iemeslu dēļ viņš eksplodēja uz citu cilvēku, tad ziniet, ka nākošreiz tā varat būt jūs.

Lasi vēl: 5 veidi kā uzzināt vai esi izvēlējies pareizo dzīves partneri

Viņš eksplodēja uz jums
Ja gadījumā jums ir bijis skaļš, agresīvs strīds – bēdziet no viņa ko kājas nes! Strīdēšanas laikā bļaušana ir saprotama, taču, ja strīda laikā jūtat draudus sev un pat savai dzīvībai, ja jūs baidāties no viņa un redzat, ka šis cilvēks zaudē savaldīšanos, šis punkts jāuzskata kā iemesls, lai no viņa dotos prom.

Viņš nemitīgi prasa no jums naudu
Ja jūs tiekaties jau vairākus gadus un viņš reiz ir palūdzis 100 eiro, lai piemaksātu par kopīgo auto vai arī, lai nopirktu mēbeles jūsu kopīgajā dzīvoklī – tas ir tikai normāli.

Taču, ja tiekaties vien pāris nedēļas un viņš jau ir sadūšojies jums paprasīt pāris simtus eiro, kuru viņš tūdaļ jums atgriezīs, iesakām pieklājīgi viņam atteikt.

Viņš saka, ka “Tu man esi vajadzīga” vai “Es bez tevis nevaru dzīvot”
Attiecības ir partnerība. Tā nav savienība, kurā viens no partneriem ir pilnībā atkarīgs no otra. Cilvēks, kas šādi runā, pats nespēj tikt galā ar savu dzīvi, ļaujot to darīt kādam citam, tādēļ šāds cilvēks nespēs jums sniegt normālas attiecības.

Viņš lieto psihotropās vielas
Narkomānija ir nopietna problēma, bet pilnīga atkarība jau ir slimība. Ja jūs varat, palīdziet šādiem cilvēkiem, ievietojot viņus rehabilitācijas centrā. Taču vienatnē jums nav ar viņiem jācīnās.

Reizēm cilvēkiem ir nepieciešami gadi, lai atbrīvotos no savas atkarības, taču vēl biežāk cilvēki tā arī nespēj no tās tikt vaļā. Pat tad, ja jums ļoti patīk šis cilvēks, nopietni apsveriet to, vai jums ir nepieciešamas šādas attiecības.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru