Uzzini kurš ir pats labākais un kurš ir pats sliktākais vīrs pēc zodiaka zīmes

  1. vieta – Zivis

Ja vīrs – Zivis kaut ko vēlas, tad vajag viņam to nekavējoties iedot. Bet vēlas viņš mežonīgu, nesavaldīgu seksu, boršču, uz rociņām un piemammas. Turklāt vienlaicīgi. Vispār ar Zivīm tā arī ir jādzīvo – jābūt viņam par gādīgu mammīti. Par gādīgu un stingru mammīti, kura laiku pa laikam noper šo palaidni, kurš atkal sāk nīdēt un spert ar kājiņām. No otras puses, pasaulē nav tāda vīra, kurš būtu savai sievai tik uzticīgs, kā ir Zivis. Un, ja gribēsi viņu dzīt pie visiem velniem – nekā nebija!

  1. vieta – Strēlnieks

Strēlnieks ir ideāls vīrs:  romantisks, bet praktisks, vīrišķīgs, bet maigs, skaists mīļotais un gādīgs tēvs, dzīvot ar viņu ir viegli un patīkami. Ja, protams, aizveam acis, aizspiežam ausis un ar muti sakām “Es esmu mājiņā!” un patiesi tam noticam. Runā, ka dažas Strēlnieku sievas tādā veidā ir pamanījušās nepamanīt vīru mīļākās pat pašas savā gultā. Tiesa, agri vai vēlu Strēlnieks vienalga izlems, ka viņam ir neizturami garlaicīgi un nolems apprecēties vēlreiz. Tā kā pirms kāzām vajag pārbaudīt viņa pasi: ja tava vieta viņa sievu sarakstā ir piektā vai sestā, tad viss ir kārtībā. Pastāv iespēja, ka viņam jau ir apnicis visu laiku precēties.

  1. vieta – Skorpions

Vīrs – tirāns. Pastāv  divi viedokļi: viņa un nepareizais. Sievai ar nepareizu viedokli acumirklī uzdāvinās ceļojumu uz labiekārtotu pēc pēdējām tehnikas tendencēm elli. Sievai ar pareizu viedokli aprīkos privāto dzīves paradīzi – ar blekdžeku  un plīša zvēriņiem. Padoms: pareizajam viedoklim ir nav obligāti arī patiesībā jābūt. Galvenais ir pietiekoši iedvesmoti izteikties. Viss pārējais arī ir jādara iedvsemojoši, tai skaitā, boršča vārīšana, kā arī kārtības ieviešana un uzturēšana māja un Skorpiona trauslajā dvēselē. Viņam tur, starp citu, ir durvis uz Cūkkūti.

  1. vieta – Vēzis

Pirmšķirīgs – paraugvīrs, etalons no mēru un svaru palātas: simpātiska un harizmātiska labā dvēsele, kas spēj panākt, lai viņā iemīlas no pirmā acu uzmetiena  visa vecmāmiņu brigāde; atbildīgs vīrs un tēvs, kurš skaidri apzinās, ka viņam ir jāuztur ģimene, bet arī jāaudzina bērni un jāveic sadzīves darbi. Sievu dievina, nēsā uz rokām un lutina ar dāvanām. Tiesa, tikai publikas acu priekšā. Mājās iekrīt dīvānā, atver aliņu, ieslēdz televizoru un pārvēršas par ķir i. Ja ķirbja uz dīvāna nez kāpēc nav, tas nozīmē, ka tas aizripojis pa kreisi. Bet, tiesa, sieva nekad par to neuzzinās – to Vēzim neatņemt.

  1. vieta – Auns

Skandālists, egoists, izšķērdīgs, rupeklis un cūka. Etalona “īsts vecis” – smirdīgs, spalvains, briesmīgs, ar vēderu pa priekšu. Zem viņa mīļotā dīvāna var atrast ne tikai netīras zeķes un neapēstu picu, bet arī paģiraino Pēteri. Ko nozīmē, kas ir Pēteris? Tas taču ir viņa labākais draugs! Vakar iepazināmies…Dusmu uzplūdā var piekaut Pēteri līdz nāvei ar tējas paciņu. Kategoriski nav ieteicams atstāt Aunu saimniekot vienu pašu ar bērniem un kaķiem, jo ne bērni, ne kaķi nemāk grauzt sasaldētus pelmeņus. Bet Auns ir pārliecināts, ka viņam ir labākā sieva pasaulē, un visiem par to stāsta. Mīļš, mīļš.

  1. vieta – Ūdensvīrs

Vidējā goda vieta pienākas Ūdensvīram – lieliskā vīra etiķetei. Pati par sevi šī detaļa neko nepieprasa un nekādas neērtības nesagādā: atnes pieticīgu naudas summiņu, apēd aizvakardienas boršču un bez ierunām tīra kaķa tualeti. Visu pārējo laiku pavada iekšējā Mongolijā, aprokot iedomu paliastrus Brīnumu Laukā. Bet, ja apbruņojas ar cirvi un īlenu, tad var etiķeti pārveidot par etalona bagāto Buratino. Un, kas ir raksturīgi, nepretenciozitāte, vieglais raksturs un humora sajūta nekur nepazūd.

  1. vieta – Vērsis

Uzticīgs un gādīgs vīrs. Viss mājai, viss ģimenei – dārgajai sieviņai un mīļajiem palaidņiem. Nekad nenodos. Nekad nekrāps. Pasaules mīļotājs un mierīgs, ja nenokaitina. Tā kā, ja zini, kā viņu nokaitināt, var nesodīti kaitināt viņu desmitgadēm ilgi. Viņš atbildē atnesīs knābītī visu algu, un vēl saldumiņus un dāvaniņas (noderīgas). Pilnībā bez kaprīzēm – neko neprasa un vienmēr ar visu ir apmierināts. Uzticams, pacietīgs, labsirdīgs, neizturami garlaicīgs īgns bebris.

  1. vieta – Svari

Misters Romantika. Nav svarīgi, cik gadus viņš ir precējies, kaut piecus, kaut divdesmit piecus – viņš vienalga katru dienu atzīsies savai mīļotajai mīlestībā, dāvinās viņai sarkanas rozes, pasniegs kafiju gultā un pārsteigs ar pārsteigumiem bez iemesla.  Laulātā pienākumu izpilda labāk par īpaši apmācīto Dvīni, turklāt paliek uzticīgs sievai, līdz nāve viņus šķirs. Noslēpumainajai sieviešu sirdij redz cauri, tā kā viņam nevajag neko paskaidrot, viņš pats visu saprot. Supervīrs, kas spēj pārvērst sievas dzīvi romantiskā pasakā. Bet nomazgāt aiz sevis šķīvi, kas raksturīgi, viņš tā arī nekad neiemācīsies.

  1. vieta – Mežāzis

Godalgotā trešā vieta tiek Mežāzim – vīrietim, kurš noteikti ir jāapprec, ja ir palaimējies ar viņu satikties. Tiesa, iesākumam nāksies nograuzt pār-desmit konkurentes, tāpēc, ka Mežāzis ir vienkārši staigājošs vīriešu priekšrocību komplekts: gudrs, labs pats par sevi, godīgs, šarmants un labsirdīs, un, kas ir pats galvenais, Mežāzis saglabās visas šīs īpašības līdz dziļam vecumam, nepārvēršoties par īgņu un burkšķētāju. Trūkums viņam ir tikai viens – Mežāzis kategoriski nevēlas precēties. Vispār nekad. Bet, ja reiz to ir izdarījis, tad tagad tev ir personīgais supervaronis. Cilvēks – Stabilitāte.

  1. vieta – Lauva

Vīrs – iekarotājs. Tāds papucis. Lauvas precās tikai ar retajām skaistulēm – vai arī sievietēm, kurām izdodas Lauvu pārliecināt par to, ka viņas ir retas skaistules (tas nav grūti). Gādā par sievu, kā par bērnu, lutina ar dāvanām, nēsā uz rokām un ved aiz rociņas tur, kur viņai nez kāpēc negribas iet. Apprecēt Lauvu nozīmē to pašu kā iegūt audžutēvu, tikai ar plīša lācīšiem, kas likumīgai sievai pienākas, un bez sodiem, kas pienākas nepaklausīgajai meitai. Tiesa, par to vajadzēs nepagurstoši Lauvas apbrīnot. Ja Lauvu laicīgi nepaslavē – viņš sapīks, gluži kā zieds bez ūdens: viņam viss noplaks, un Varonības Orgāns visupirms.

  1. vieta – Jaunava

Sameklējiet kabatas lakatiņus, mīļās biedrenes sievietes: vīrs – Jaunava ir mistera Dārsija iemiesojums. Gudrs, izskatīgs un lieliski audzināts. Labi pelna, lieliski gatavo, nebaidās no putekļsūcēja un labāk par visiem audzina mazuļus. Vīrs – Jaunava ir uzticams partneris, kurš nekad nenodos, uzmanīgs un maigs mīļākais un labākais draugs, kuram nekas nav jāpaskaidro. Un tagad – šausminošā patiesība: savas bezgalīgās iekšējās labdarības dēļ Jaunava vienmēr apprec visbezcerīgāko gadījumu, jo: “Tā muļķe bez manis pazudīs”. Tā kā izredzes tev ir aptuveni nulle, ja vien tu, protams, neesi Bridžitas Džonsas iemiesojums.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru