Vai automašīnām ir dvēsele? Skaidro zīlniece

Ir dažādas teorijas par dvēselēm nedzīviem priekšmetiem, bet kā gan tur patiesībā ir? Pievērsīsimies psiholoģijas zinātnei. Saskaņā ar to pēc automašīnas veida daudz ko var noskaidrot par īpašnieka raksturu.

Lasi vēl: Studente cietusi ceļu satiksmes negadījumā un tika atrasta dziļā mežā, kur viņu pameta bezkaunīgs autovadītājs

Automašīna reaģē uz mīlestību un aprūpi tā pat kā dzīva būtne, stāsta zīlniece.

Automašīna saprot savu saimnieku. Ir cilvēki, kuri saka: ”Šī mašīna mani nepievils un aizvedīs visur kur vajag”, bet pretēji ir cilvēki, kuri lamā, sit, nemīl savu automašīnu – viņi iekļūst satiksmes negadījumos, automašīna lūzt uz līdzenas vietas, pēkšņi bez iemesla atsakās iedarbināties, pēc kārtas lūzt viss iespējamais – viņa negrib braukt.

Dīvaina būtne – automašīna. Visticamāk, katrai mašīnai ir dvēsele. Ja mašīnas dvēsele saprotas ar cilvēka dvēseli. Ja saimnieks savu daļiņu iegulda savā spēkratā. Ja saimnieks jūt savu mašīnu – mašīna jūt savu saimnieku.

Protams, visgrūtākais – atvadīties no savas automašīnas, kad to pārdot, kad tās kalpošanas laiks ir beidzies vai kad ir nepieciešams jauns – prestižāks, modernāks auto. Automašīna it kā jūt, ka no tās vēlas šķirties.

Kad jūs izvēlieties automašīnu kaut no vienas markas, jums ir jācenšās izvēlēties ar savu dvēseli. Ja tu esi emocionāli sajutis šo mašīnu – ņemiet viņu, nepārdomājiet. Ja šaubies: ņemt, neņemt, tad neņem. Mašīna – cilvēka draugs. Meklējiet uzticamu draugu vai mīļu draudzenīti!

Ziniet, visām automašīnām ir dvēseles! Izvēlieties sev tuvāko!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru