Vai tu maz nojaut, kurš no eņģeļiem tevi sargā balstoties uz tavu zodiaka zīmi? Par Dvīņiem, kā naglai pa galvu!

Vēzis – Pārpilnības enģelis

Vēzis atrodas zem pārpilnības eņģeļa, kurš viņu padara ar spēcīgu jutīguma un patiesa miera mīlošu raksturu. Viņš palīdz šī zodiaka zīmes pārstāvjiem mācīties no viņu pašu pieredzes. Kā arī šī enģeļa enerģija davā jums iekšējo mieru, atbrīvo jūs no ikdienas problēmu sasprindzinājuma.

Pretējais enģelis – Darba enģelis (Mežāzis) palīdzēs jums tik galā ar vientulību un pasargās no ilgstošas izolēšanās negatīvajām sekām. Pielūdzot šo enģeli jūs sajutīsiet sevi drošībā un tiksiet galā ar jebkuru problēmu.

Lasi vēl: Vārda skaidrojums: Sandra

Lauva – Zemes spēka enģelis

Jūsu aizsargs dod jums spēku un cerību, tādā veidā izceļot no citām zodiaka zīmēm. Jums ir dotas vel trīs dāvanas: uzticība, drosme un optimizms. Pateicoties šiem talantiem jūs varēsiet nodzīvot ļoti interesantu dzīvi – pilnu ar pārsteigumiem. Šis enģelis jums sniedz neticamu pārliecību savās spējās un harizmā.

Pretējais enģelis – Brīvības enģelis (Ūdensvīrs) atnāks pie jums ar palīdzību kad jums būs vajadzība parādīt savu pašaizliedzību vai noklust vienatnē.

Jaunava – Dziedināšanas enģelis

Šis enģelis dod jums spēju saglabāt kā iekšējo tā arī ārejo kārtību. Trīs dotas dāvanas jums no augšas – tās ir .. gudrība, praktiskais prāts un centība. Pateicoties tam jūs vienmēr esat mierīgs, optimistiski un spējīgi saglabāt stingrību ja jums ir mērķis.

Pretējais enģelis – Sapņu enģelis (Zivis)aizsargās jūs no mazvērtības kompleksiem un iemācīs elastīgumu spriedumos.

Svari – Debesu mīlestības enģelis

Šis enģelis dāvās jums mīlestību un nepārspējamu iztēli. Viņš dod jums iespēju mierīgi un harmoniski sadarboties ar citiem. Kā arī šī būtne dod jums izslēgtu taisnīguma sajūtu.

Pretējais enģelis – Radīšanas enģelis (Auns) pasarga jūs no satraukuma un palīdz tikt galā ar jebkuru sarežģītu situāciju.

Skorpions – Pārvērtību enģelis

Šis enģelis dāvā jums stipru un izlēmīgu raksturu un galēju drosmi. Jūs esat apdāvināts ar tādām īpašībām kā – intelektuālo brieduma pakāpi, romantiskumu, dzīvotspēju un lojalitāti.

Pretējais enģelis – Trīsvienības enģelis (Vērsis) atnes jums pacietību un patstāvību, kā arī emocionālo stabilitāti starppersonu attiecībās. Viņš palīdz kad jums ir nepieciešama ticība un drošība.

Strēlnieks – Laimes enģelis

Strēlniekus pasargā laimes enģelis, kurš dāvā tiem vēlmi uzzināt pasauli un dažādās kultūras. Tas dāvā tiem vēl trīs īpašības: labu garastāvokli, cieņu likumiem un vēlmi mācīties. Tāpat viņš palīdz jums palikt godīgiem un patiesam jebkurā situācijā.

Pretējais enģelis – Komunikācijas enģelis (Dvīņi) palīdz parvarēt iedomību, dod tam spēku un atbalsta visus jūsu projektus.

Mežāzis – Darba enģelis

Šis enģelis dubulto jūsu fizisko un garīgo spēku. Viņa esamība blakus palīdz jums labāk sakoncentrēties uz zināšanām un garīgo darbību. Kā arī viņš sniedz jums spēku vajadzīgajā minūtē.

Pretējai enģelis – Pārpilnības enģelis (Vēzis) palīdz jums cīnīties ar neuzticību un padziļina jūsu jūtas.

Ūdensvīrs – Brīvības enģelis

Šis eņģelis dāvā jums radošuma potenciālu. Pateicoties viņam, ūdenvīri paliek par labiem partneriem un patiesiem draugiem. Viņš ved jūs mācīties un palielināt savas zināšanas, darot jūs par pašu gudrāko no visām zodiaka zīmēm.

Pretējais enģelis – Zemes spēka enģelis (Lauva) palīdz jums pārvarēt krīzes un parvērst idejas redzamos sasniegumos.

Zivis – Sapņu enģelis

Sapņu eņģelis dāvā vispārēju mīlestību un žēlsirdību. Viņš dod jums asu intuīciju un iespēju piekļūt tuvāk Dievam. Kā arī viņš dāvā zivīm speju redzēt pareģojumus.

Pretējais enģelis – Dziedināšanas enģelis (Jaunava) dod vajadzīgo spēku lai pretotos šķēršļiem un pārvarētu problēmas kuras parādās jūsu ceļā. Viņš dāvās jums optimizmu un drošību.

Avots:

kaifovo

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru