Vai zināji, ka pēc tavas automašīnas izplūdes gāzēm var noteikt, kas kaiš spēkratam?

Tagad arī pievēršot uzmanību izplūdes gāzu krāsai, tu vari paredzēt ne tikai siseņu uzbrukumu, bet arī saprast, ka ar tavas mašīnas dzinēju kaut kas nav kartībā. 

Lasi vēl: Šī iemesla dēļ cilvēki, kuri ir kaut reizi nokrāpuši savu otro pusīti nedomā apstāties pie vienas reizes, bet turpinās to darīt vēl un vēl

Atrasti vēl divi pielietojumi izplūdes gāzēm tavai automašīnai – piesārņo atmosfēru un ar to palīdzību tiek piepūsti gaisa baloni.

Uzdevi garu

Izplūdes gāzes rozīgajam dzinējam ir bezkrāsainas. Bet dūmi-albinos pateiks tev par to, ka dzinēja cilindros bez jautājumiem iekļuvis ūdens.

Tas var būt izskaidrojams ar to, ka ir  augsts relatīvā gaisa mitrums vai kondensāts uz pievades cauruļvadu sieniņām.

Pārbaudi arī atvēsināšanas sistēmu – iemesls baltajai krāsai var būt arī tekošs antifrīzs vai arī, iespējams, tu pats nelej iekša antifrīzu motorā.

Ar eļļu nesabojāsi!

Sadegot degvielai, reizēm tiek garām eļļa. Eļļai sadegot kopā ar degvielu izplūdes gāzu krāsa pārvēršas zilpelēkā krāsā. Vai arī dievs dod tev ir iedota nekvalitatīva degviela, un iepriekš sabojāta eļļa.

Lasi vēl: Ja tu izmanto šos vārdus rakstot īsziņās, tad iespējams tev ir nopietnas problēmas…

Afrodūmi

Izskaidrojams ar to, ka dzinējs visu degvielu nesadedzina, kas tiek tam pievadīta. Iesakām, uzreiz parunāt ar dzinēja karburatora/ inžektora/ kompjūtera rīcību. Bet ja tie sāks tev atbildēt uz visām to rīcībām, uzreiz ved mašīnu uz autoservisu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru