Valsts Ieņēmumu Dienests nu ir nācis klajā ar vēl vienu rūgtu paziņojumu, kurā varot tikt iesaistīta pat Pol***ja!

Iespējams, kāds jau būs paspējis dzirdēt par konkrēto paziņojumu un tas viss cieši saistās ar cilvēkiem, kuri vēlas atgūt savus pārmaksātos nodokļus, vai tieši pretēji – Zvana VID un cenšas uzzināt, kāpēc viņi ir parādā valstij un tieši šeit sākas tā lielākā un asākā problēma! “Nosprāgstiet kropļi, Maita, galvas izdauzīt” – Šādus izteicienus un pat vēl rupjākus lamu vārdus nācies un joprojām nākas uzklausīt Valsts Ieņēmuma Darbiniekiem.

Iemeslu noteikti Jūs varat nojaust kāpēc, runa iet par tiem, kas zvana un prasa, kāpēc viņi ir palikuši parādā valstij un iespējams vēl kādi citi jautājumi, taču šoreiz tas ir attiecināms tieši uz šiem parādniekiem. Lielākie cietēji esot tieši Dienesta darbinieki, kuri atbild uz telefona zvaniemm, kur tad šeit iesaistīta tā Pol***ja?

Līdz ar to Valsts Ieņēmuma Dienesta ģenerāldirektore nu jau ir nobažījusies tik tālu par saviem konkrētajiem darbiniekiem, ka pret viņiem izturas šādi un tos apsaukā, ka pret konkrētajiem nelabvēļiem un apsaukātājiem plāno vērsties policijā un tas ir domāts tiešām nopietni.

Lielākie cilvēku zvani ir radušies par kādām neskaidrībām, tieši par nodokļu nomaksu un tā pārmaksu, tieši šie cilvēki esot tie, kas bieži vien apvaino Valsts Ieņēmuma Dienesta darbiniekus. Taču trakākais tikai sekojot, kad ģenerāldirektore nolasa dažus piemērus –  lasi raksta turpinājumu…

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru