Valsts, kurā trūkst sieviešu. Spānija

Es, protams, nezinu, kā ir jūsu dzimtajās zemēs, bet manā zemē, līdz ko esi saņēmusi uzaicinājumu uz randiņu, tā ir iespējams redzēt, kādai vīriešu kategroijai tiek dota priekšroka.

Kompānija ar glīti ģerbtām dāmām, meitenes un lēdijas vērīgi noskata visu vīrieša augumu. Jo sakarīgu vīriešu ir ļoti maz un ir vīriešu kategorija, kurai tiek dota īpaša priekšroka.

Turklāt, ja puši ir jauni un skaisti – tad wow! Un piekritīsiet, ka ne vienu vien reizi, iespējams, esta pamanījuši, ka dāmas viļveidīgi klūp virsū kādam pieprasītam eksemplāram.

Darba skumjā statsistika – uz 4 pievilcīgām sievietēm tikai 1 ir precējusies.

Lasi arī: Kādēļ jāēd medus pirms miega – organismā notiek brīnumainas pārvērtības

Un tad pa vidam visā informācijas gūzmā līdz manīm atceļoja, kāda brīmstastistika, ka uz 9 sievietēm ir 10 vīrieši…

Tad nu lūk – dalos!

Attēlu rezultāti vaicājumam “spanish men”

Draudzene par savu dzīvi Spānijā pastāstīja, ka tur ir tik liels skaits brīvu, pievilcīgu vīriešu, turklāt ar sieviešu uzmanību viņus neviens nelutina!

Turklāt šajā valstī sievietes vienmēr atrodas uzmanības centrā, un viņai nav jāstāv ceļa vidū, lai pievērstu sev uzmanību.

Sievietes Spānijā lielākoties ir tik pašpietiekamas, ka nemeklē laulības un ne vienmēr ir pievilcīgas. Tieši šī iemesla pēc ārzemju sievietes ir ļoti pieprasītas!

Attēlu rezultāti vaicājumam “spanish men”

Un tad es veicu mazu eksperimentu, lai pārliecinātos – ņēmu un uzrakstīju saviem tautiešiem Instagram, kuri dzīvo Spānijā. Un viņi visu iepriekš sacīto apstiprināja.

Vai kādam ir sava pieredze attiecībā uz šo valsti?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru