VARĒTU BŪT…Par to, kas šobrīd notiek pasaulē

VARĒTU BŪT…

Varētu būt, ka kuģi Itālijas ostās vēl kādu laiku nekursēs, … bet varētu arī būt, ka delfīni un citas jūras radības beidzot atgūs savu dabisko dzīves telpu. Delfīni tiks pamanīti Itālijas ostās un Venēcijas kanālos atkal peldēs zivis!

Varētu būt, ka cilvēki jutīsies iesprostoti savos dzīvokļos un mājās, … bet varētu arī būt, ka viņi atkal kopā viens ar otru dziedās, abpusēji palīdzēs un pēc ilga laika atkal izjutīs kopības sajūtu!
Cikvēki atkal dzied kopā!!! Tas aizskar mani dziļi, jo dziļi!

Varētu būt, ka lidošanas ierobežojumi daudziem nozīmē brīvības sajūtas atņemšanu un līdzi nes profesionālos ierobežojumus, … bet varētu arī būt, ka Zemeslode beidzot uzelpos, ka debesjums atgūs spožākas krāsas un Ķīniešu bērni pirmo reizi ieraudzīs zilas debesis. Paskaties šodien debesīs pats- cik mierīgas un zilas tās kļuvušas!

Varētu būt, ka skolu un bērnudārzu slēgšana daudziem vecākiem nozīmē milzīgu izaicinājumu,… bet varētu arī būt, ka daudziem bērniem beidzot būs iespēja pašiem kļūt radošākiem, rīkoties pašizlēmīgāk un lietas darīt mierīgāk. Un arī vecāki savus bērnus varēs iepazīt no jaunas puses.

TURPINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru