Vecā kundzīte pie sevis dzīvoklī nelaida nevienu vairāk kā 10 gadus. Tad ieradās Pol***ja!

Šis jau nu noteikti būtu jāiesāk ar to, cik daudz mēs rūpējamies par saviem kaimiņiem? Varbūt laiks sākt par tiem rūpēties nedaudz vairāk un aizdomāties, ko viņi mājās patiesībā dara un kā dzīvo? Lai arī kā, bet šī kundze dzīvoja blakus vienam no kungiem, kurš dzīvoja tajā pašā mājā un pat vienā korpusā, tomēr ne reizi šo kundzi nebija redzējis, drīz vien jau sākās dažādi nostāsti, ka tur neviens nedzīvo, lai skaņas no dzīvokļa bija dzirdamas. Taču sākums bija meklējams tad, kad kaimiņos dzīvojošā kaimiņiene vārdā Lūsija sāka uztraukties par savu neredzēto kaimiņieni, kuru nemaz nebija pat redzējusi!

Lūsija darījas vairākas lietas, lai censtos tikt tiekšā pie šīs kaimiņienes, tomēr neviens klauvējieniem neatsaucās un tas neko daudz nedeva. Lūsija sāka domāt, ka kundzei, kas dzīvo dzīvoklī nav kas atgadījies. Lūsija saprata, ka sievietei noteikti nepieciešama palīdzība, tieši tāpēc viņa bija iazdomājusi veselu plānu!

Izrādījās, ka Lūsija ilgi bija pētījusi kaimiņienes noslēpumainās durvis un pamanījusi, ka kaimiņiene tiešām bija pametusi savu dzīvokli un viņai sanāca īsu brīdi ar šo kaimiņieni parunāt, saprazdama, ka viņai tiešām vajag palīdzbu.

Viņa centās iegūt sievietes uzticamību, tomēr nekas nebija vienkārši, vienu dienu Lūsijai izdevās un viņai pirmo reizi izdevās aplūkot sievietes dzīokli. Tad viņa saprata, cik milzīgs haoss tur patiesībā valdīja.

Lūsija uzzināja, ka kundze nebija mazgājusies 13 gadus. Viņai dzīvoklī nebija nekādas mēbeles. Ledusskapis bija sapuvis un tur iekšā bija veca pārtika. Drēbes bija saplēstas. Drīz vien ieradās arī Pol***ja un nolēma, ka sievietei var palīdzēt.

Lūsija kopā ar policisitem un citiem palīgiem sievietei visu saveda kārtībā pāris dienu laikā un palīdzēja arī atveseļoties pašai sievietei, kā izrādījās viņai bija dažādas Vese***as un psiholoģiskas problēmas.

Lūsija stāstu bija publicējusi arī Facebook un cilvēki nebija vienaldzīgi. Viņai tika saziedota nauda dažādām lietām un tai skaitā arī gultai, cilvēki parādīja, ka mūsdienās ir arīlabi cilvēki.

Stāsts, kurš beidzies laimīgi un tiešām stipri jāpasākās pašai Lūcijai, jo viņa to visu iesāka un pabeidza tā, ka sievietei tagad ir pavisam cita dzīve! Cepuri nost!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru